Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı Yükseldi

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı Yükseldi

Konut kredisi indirimi yapan bankalar arasında yer alan Vakıfbank konut kredisi paketinde uygulanan faiz oranlarını revize etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank konut kredisi faiz oranlarını yükseltti. 10 Mayıs 2018 tarihinde başlayan konut kredisi indirimi böylelikle sona ermiş oldu.

Yeni Vakıfbank konut kredisi faiz oranı revize edilerek yüzde 0,98 oranından yüzde 1,51 seviyesine çekildi. Arada oluşan büyük fark ise ev almak için bekleyen ya da satın almak istediği ev için arayışta olan kişilerin büyük bir hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.

Vakıfbank Konut Kredisi Hesaplama

Vakıfbank konut kredisi çekmek isteyen kişiler arada ne kadar fark ödeyebileceklerini öğrenmek için konut kredisi hesaplama işlemi yapmak istiyorlar. Konut kredisi hesaplama işlemini yapmak için Vakıfbank internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz kredi hesaplama makinesini kullanmanız yeterli olacaktır.

Krediler bölümünde yer alan konut kredisi hesaplama makinesi bölümüne kullanacağınız kredi tutarı ve vade bilgilerini girip ardından hesapla butonuna basmanız durumunda kullanacağınız kredi için aylık ödeme tutarını hesaplama işleminiz gerçekleştirilecektir.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Vakıfbank konut kredisi paketinde kredi faiz oranları yüzde 1,51 olarak uygulanırken, Vakıfbank sarı panjur konut kredisi paketinde ise uygulanan kredi faiz oranları yüzde 1,51 olarak açıklanmış durumda.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP