DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9887

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,02

0,21%
BİST 100

%
Vakıf Bank Kredi Limitlerinde Şaşırttı Durum Başvuru Sayılarına Yansıdı
  • Finans 365
  • Finans
  • Vakıf Bank Kredi Limitlerinde Şaşırttı Durum Başvuru Sayılarına Yansıdı

Vakıf Bank Kredi Limitlerinde Şaşırttı Durum Başvuru Sayılarına Yansıdı

Bankalar Birliğinin kararında sonra hem faiz oranları hem kredi limitlerinden değişikliğe giden Vakıf Bank şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Vakıf Bank Kredi Limitlerinde Şaşırttı Durum Başvuru Sayılarına Yansıdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre Vakıf Bank vatandaş için yeni bir kredi kampanyası hazırlarken geçen dönemden bağımsız hareket etmeyi planlıyor. Buna göre ilk etapta kefil ve teminat sorununu ortadan kaldırırken öte taraftan vade seçeneklerinde oynamaya gitti. Vatandaşların kolaylıkla kredi alamsı için elinden geleni yapan banka milyonlarca vatandaşın kredi alamsını sağladı. Yaşanan bu gelişmeler ışığında kredi kampanyalarını revize eden banka daha fazla vatandaşa hitap etmeye çalışıyor. Yeni dönem için yapılan çalışmaya göre banka vatandaşlar için 50 bin TL kredi verecek ve ilk 3 ay da ödeme almayacak. Bu sayede vatandaşlar hem kredilerini ihtiyaçları için kullanacak hem de bütçelerinde delik açmadan ödeme yapmaya devam edecek.

Tek Seferlik Hak Olacak

Faiz oranlarını da netleştiren banka en çok bu konuda dilek ve şikayet alıyordu. Bankaya ulaşan dilek ve şikayetler kapsamında banka faiz oranlarını %1’in altında tutulmaya devam edeceğini açıkladı. Yeni kredi kampanyasında ise faiz oranı %0.48 olarak belirlendi. Esnaflarında bu krediyi alacağını belirten banka gerektiği durumlarda cirolarını belgeleyen esnafların kredi limitlilerinin artıracağı da konuşulan konular arasında. En büyük değişiklik kefil ve teminat kapsamında olunca vatandaşın dikkatleri en çok buraya yöneldi. Buna göre düzenli geliri olmayan ve kara listede olan vatandaşa kredi verecek olan devlet bu hakkı sadece 1 seferliğine tanıyacak. İlerleyen gülerde borcun artması ve ödeyememe durumunun oluşmasıyla beraber bankadan kredi alma imkanı bu koşullarla olmayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP