VAKIFBANK 125.000 TL.İHTİYAÇ KREDİSİ İLE YANINIZDA
  • Finans 365
  • Kredi
  • VAKIFBANK 125.000 TL.İHTİYAÇ KREDİSİ İLE YANINIZDA

VAKIFBANK 125.000 TL.İHTİYAÇ KREDİSİ İLE YANINIZDA

Köklü kamu bankası Vakıfbank ihtiyaç türüne göre çözüm türleri geliştirdi. 125.000 TL ihtiyaç kredisine başvuru için işte detaylar...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
VAKIFBANK 125.000 TL.İHTİYAÇ KREDİSİ İLE YANINIZDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler,cazip faiz koşulları ve esnek ödeme seçeneği ile Vakıfbank toplumun her kesimine hitap ediyor. İhtiyaç kredisi, konut kredisi, tatil destek kredisi, tüketici kredisi alımlarında banka uygun faiz oran ve vadeleri ile işlem yapmakta.

Başvuru yapacaksanız herhangi bir Vakıfbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Vakıfbanktan kredi talebiniz varsa 125.000 TL ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bu krediyi için talebinize olumlu dönüş olabilmesi için bankanın koşullarını taşımanız sorunsuz müşteri olmanız gerekmektedir.

ŞARTLAR VE BAŞVURU

İhtiyaç durumu oluştuğunda bankaların ihtiyaç kredileri aklımıza gelir. Herhangi bir bankadan ihtiyaç kredisi için kredi kullanmak istiyorsak bankanın bireysel kredi kısmına talebimizi aktarmalıyız.

Bankalar bu kredileri kullandırırken bazı koşullara uygun olmanızı şart koşacaktır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapıldığında ilk etapta kredi notunuza bakılacaktır. Kredi notu kötü ise banka,sizi sicili bozuk müşteri kategorisinde değerlendirecektir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerde de bu kritere bakılmaktadır. Vakıfbank ayrıca gelir belgesi istenmeden kredi vereceği yine Vakıfbanktan maaş müşterisi olmasını isteyecektir.

Eğer maaşınızı Vakıfbanktan alıyorsanız veya çalışan müşteriler de en az 6 aylık sigortası varsa gelir belgesi olmaksızın kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu durumda kimliğiniz ile gitmeniz yeterli ve maaşınızın 22 katına kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Banka maaşlı müşterilerinden gelir belgesi istememekte.

Reşit olmanız halinde kredi başvurusu yapabilirsiniz. (50)İhtiyaç kredisi başvurusu bir tek banka şubelerinden yapılmaktadır. Kredi başvurusu için internet bankacılığı ve kısa mesaj seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu kredilerde limit düşük olma şartıyla ön onay verilebilmektedir. Gelir belgesi kredi başvurusu için kimliğinizle bankaya gitmeniz yeterlidir.

Eğer maaşınızı bu bankadan almıyorsanız başvuru sırasında kimlik ve gelir belgenizi götürmeniz gerekmektedir.

Böyle bir durumda maaşınızın 15 katına kadar kredi kullanabileceksiniz.Vakıfbank kredi başvurusu durumunda kişi başvuru yaptıkları gün sonucu öğrenirler. Başvuru yaptığı gün onay alırsa kredisini kullanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP