Vakıfbank Genel Müdürü: Yeni Kredi Paketi Geliyor

Vakıfbank Genel Müdürü: Yeni Kredi Paketi Geliyor

VakıfBank Genel Müdürü Özcan yapmış olduğu açıklamasında banka tarafından başlatılan kredi kartı destek programına kapsamında yeni paket çalışmalarının olduğunu söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Vakıfbank Genel Müdürü: Yeni Kredi Paketi Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, Vakıfbank tarafından yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi. Bu kapsamda KOBİ Destek Programı ile kredi kartı borç yapılandırması konulanrına değinen Mehmet Emin Özcan’ın açıklamalarının satır başlarını sizlere aktarıyoruz.

YENİ PAKET ÇALIŞMALARIMIZ VAR

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan konuşmasının başında 0 Ocak’ta duyurulan, 13 bankanın katıldığı KOBİ Değer Paketi hakkında bilgi verdi. Bu paket kapsamında 10 günde bankaya 7 bin şirketin başvuru yaptığını açıklayan Mehemet Emin Özcan “Süreç başarılı bir şekilde devam ediyor. Bize aşağı yukarı 10 günde 7 bin şirket başvuru yaptı.” değerlendirmesinde bulundu.

Vakıfbank Genel Müdürü Özcan konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ve Vakıfbank’ın da katıldığı kredi kartı borç yapılandırması kolaylığı kredi imkanına dair de açıklamalarda bulundu.

Bu kapsamda yeni bir paket çalışması olduğunu ve en kısa sürede bu paketi açıklayacaklarını söyledi. Halen devam eden paket hakkında da bilgi veren Özcan “Kredi kartı yapılandırmasında 24 aya kadar yüzde 1.10 faizle kredi imkanı sağladık. Kredi borcu miktarı 100 bin TL’nin altındaki müşterilerimize yüzde 0.98 faiz oranı veriyoruz” dedi. Kendi müşterileri için de sundukları olanaklar olduğu ifade eden Vakıfbank Müdürü Anapara borcunu defaten ya da 1 yıl içinde ödeyin, faiz almayalım” dediklerini aktardı.

Finans Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP