DOLAR

32,5871

0.33%
EURO

34,8258

0.2%
ALTIN(gr)

2.507,96

0,96%
BİST 100

%
Vakıfbank Kredi Hesaplama 2020! Güncel Faiz Oranları

Vakıfbank Kredi Hesaplama 2020! Güncel Faiz Oranları

Vakıfbank kredi hesaplaması için hangi bilgiler gerekli? Vakıfbank’tan hangi krediler alınabilir? Vakıfbank kredileri için sağlanması gereken şartlar nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Vakıfbank Kredi Hesaplama 2020! Güncel Faiz Oranları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Vakıfbank kredisi hesaplaması için bankanın internet sitesine girilebilir. Vakıfbank kredilerinin alınmasından önce bu krediye ilişkin hesaplamanın yapılması oldukça önemlidir. Bu hesaplama sayesinde kredi taksitleri için aylık ne kadar ödeme yapılacağı öğrenilebilir. Böylece insanlar kendi bütçelerine uygun ödeme planı oluşturabilir. Vakıfbank kredisi almak isteyen kişiler kredi hesaplamalarını Vakıfbank’ın internet sitesinden yapabilirler.

Vakıfbank Kredi Hesaplaması İçin Hangi Bilgiler Gerekli?

Vakıfbank kredi hesaplaması için gerekli olan bilgilerden birisi hangi kredinin çekilmek istendiğidir. Vakıfbank’ın internet sitesinden hızlı bir şekilde kredi hesaplama işlemi gerçekleştirilebilir. Bu kredi hesaplaması için de bazı bilgilere ihtiyaç vardır. Vakıfbank’ın internet sitesine giren kişiler Kredi Hesaplama Aracı sayfasını bulabilirler. Bu sayfada yer alan şu bilgiler doldurularak kredi hesaplaması yapılabilir:

  • Talep edilen vade sayısı,
  • Çekilmek istenen kredi tutarı.

Vakıfbank’tan Hangi Krediler Alınabilir?

Vakıfbank’tan alınabilecek kredilerden bir tanesi ihtiyaç kredisidir. Bireysel ihtiyaçların karşılanabilmesi için Vakıfbank’ın kredisine başvurulabilir. Bu kredi için banka aylık taksit ödemesinin yanı sıra üç ayda bir ya da değişken taksitli geri ödeme seçenekleri de sunuyor. İhtiyaç kredisinin yanı sıra satın alınacak araç için de Vakıfbank kredi sağlıyor. Vakıfbank hem 0 km hem de ikinci el araçlar için kredi veriyor. Vakıfbank’ın ev almak isteyen kişilere sunduğu kredi ise SarıPanjur Ev Kredisi’dir. Bu krediye banka şubelerinin yanı sıra internet üzerinden de hemen başvurulabilir.

Vakıfbank Kredi İçin Hangi Belgeleri Talep Ediyor?

Vakıfbank kredisi başvurusu evraklarından bir tanesi gelir belgesidir. Gelir belgesi olmadan Vakıfbank’ın kredilerine başvurabilmek mümkün olmuyor. Bu gelir belgesi de çalışma durumuna göre farklılık gösteriyor. Kamu çalışanları maaş bordrosunu gelir belgesi olarak bankaya sunabilirken serbest meslek çalışanları ise güncel vergi levhası, yıllık gelir vergisi beyannamesi ve ticaret sicil gazetesini bankaya teslim etmelidir. Bunun yanı sıra Vakıfbank kredisi için kimlik belgesi ve başvuru formu da talep edilir. Ancak çekilecek olan krediye göre istenen belgeler de değişebileceği için krediye başvurmadan önce internet sitesinden başvuru evrakları incelenmelidir.

Vakıfbank Kredileri İçin Sağlanması Gereken Şartlar Nelerdir?

Vakıfbank kredisi almak için gerekli olan koşullardan bir tanesi düzenli bir gelirin olmasıdır. Vakıfbank kredi vereceği müşterileri seçerken düzenli bir gelirin olup olmadığına bakar. Düzenli geliri olmayan kişilere de kredi çıkma ihtimali düşüktür. Ancak bu kişiler ipotek ve kefil göstererek kredi alma şanslarını yükseltebilirler. Bunun yanı sıra kredi notu da Vakıfbank kredisi için oldukça önemlidir. Daha önceden gerçekleştirilen bankacılık işlemlerine göre kişilerin kredi notu oluşturulur. Vakıfbank’tan kredi alabilmek için de bu kredi notunun riskli seviyede olmaması gereklidir. Ayrıca Vakıfbank kredi verirken şu şartları da istemektedir:

  • 18 yaşından büyük olunması,
  • Bankanın yasaklıları arasında olunmaması,
  • Evli olan kişiler ipotek gösterecekse eşlerinden yazılı rıza alması.

Vakıfbank Kredileri Faiz Oranları Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim?

Vakıfbank kredi faiz oranlarını öğrenmek için banka ile iletişime geçilmelidir. Vakıfbank kredilerinin faiz oranları krediden krediye farklılık gösteriyor. Bundan dolayı da faiz oranı öğrenmek isteyen kişilerin en yakın banka şubesine gitmesi gerekiyor. Vakıfbank banka şubelerinden çekilmek istenen krediye dair tüm bilgiler edinilebilir. Bunun yanı sıra banka şubesine gitmeden bilgi almak isteyen kişiler de Vakıfbank çağrı merkezine başvurabilir. 0850 222 0 724 telefon numaralı çağrı merkezini arayan kişiler Vakıfbank kredilerine ilişkin bilgi alabilir. Krediye dair akla takılan tüm soruların yanıtı banka şubeleri ya da çağrı merkezi aracılığıyla alınabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP