DOLAR

32,3773

0.17%
EURO

35,0775

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,46

0,27%
BİST 100

%
Vakıfbank Müşterilerine Özel 7 Farklı Ödeme Seçenekli Kredi İmkanı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vakıfbank Müşterilerine Özel 7 Farklı Ödeme Seçenekli Kredi İmkanı

Vakıfbank Müşterilerine Özel 7 Farklı Ödeme Seçenekli Kredi İmkanı

Vakıfbank müşterilerini sevindirecek bir haber ile geldi, 3-125 bin limitli kredi imkanı sunuyor. Oldukça cazip faiz oranlarının yanı sıra rahat ve esnek ödeme seçenekleri de bulunuyor. İşte tüm detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Vakıfbank Müşterilerine Özel 7 Farklı Ödeme Seçenekli Kredi İmkanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank ihtiyaç kredisi almak isteyen müşteriler illa şubeye gitmek zorunda değil, pandemi yüzünden evlerinden çıkamayan vatandaşlar kısa mesaj yoluyla da başvuruda bulunabilir. KREDİ TC KİMLİK NO, AYLIK GELİR yazarak bir boşluk bırakarak 5724 numarasına kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede anlık olarak başvurular tamamlanacaktır, mesaj ardından olumlu veya olumsuz dönüş ile gerekli adımlar tamamlayabilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri Neler?

Vakıfbank ihtiyaç kredisinin ödeme seçenekleri oldukça esnek ve rahat, vatandaş kendine uygun olanı seçsin diye 7 farklı adım belirlendi. Bu sayede ihtiyaç kredisi sahibi herkes rahat ödeme seçeneklerinden yararlanabilecek.

İşte vatandaşlara özel olarak sunulan ödeme seçenekleri;

  • Aylık eşit taksitli
  • Artan taksitli
  • Azalan taksitli
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli
  • 3 ayda bir eşit taksitli
  • Son taksit balon ödemeli
  • Değişken taksitli olarak geri ödeme adımları
  • Şeklinde sıralanabilir.

Peki vatandaş bu krediye sahip olabilmek için hangi şartları yerine getirmelidir?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamında yapılan başvuruları istediği gibi değerlendirme hakkına sahiptir.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi ile beraber kampanya süresi ya da alınacak faiz oranları ve ücretlerini değiştirme hakkına sahiptir.

Başvuru adımları sırasında her ne kadar ön kefil aranmıyor olsa bile bu durum bankaların şubelerine göre değişiklik gösterebilir.

Ayrıntılı olan tüm bilgileri öğrenmek için şubeleri aramak ya da gitmek yeterli olacak.

Artan taksit ödemeleri tercih eden müşteriler için durumlar gelir ve müşterilerin skor bilgilerine göre değişiklik gösterecek olması da bilinir.

Banka kapsamında eğer gerekli görme durumları ön planda olursa vatandaşların Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanma kapsamındaki koşullarda değişiklik yapma hakları saklı olarak tutulur.

Banka kredi politikaları gereğince müşterilerinden aylık gelir bilgilerinden skorlama ya da teminat gibi unsurları gözler önüne alarak geri ödeme seçeneklerini belirlemeyi geride tutma hakları gizli tutulur.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi politikaları ile beraber müşteri bazlı olarak değişiklikler tercih edilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP