Vakıfbank Nefes Kredisi İle Kobilere 6 Ay Ödemesiz Kredi Kullandırıyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Vakıfbank Nefes Kredisi İle Kobilere 6 Ay Ödemesiz Kredi Kullandırıyor

Vakıfbank Nefes Kredisi İle Kobilere 6 Ay Ödemesiz Kredi Kullandırıyor

Kobi'lere Nefes Kredisi 2018 kampanyası kapsamında Vakıfbank 6 ayı ödemesiz olmak üzere 18 ay vadeli kredi ile KOBİ'lere destek oluyor. KOBİ'lere 200 bin liraya kadar kredi desteği verecek olan banka düzenlenen kampanyaya özel olarak kredi faiz oranlarını sadece yüzde 0,99 seviyesine çekiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Vakıfbank Nefes Kredisi İle Kobilere 6 Ay Ödemesiz Kredi Kullandırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOSGEB Nefes Kredisi Nedir?

Türkiye’de ekonominin en büyük gücü olarak kabul edilen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin yani kısaca KOBİ’lerin desteklenmesini sağlamak amacı ile kullandırılan özel bir kredi türüdür. Burada amaç küçük esnafın nakit ihtiyacını mümkün olan en iyi koşullar altında destelmek ve onlara uygun kredi faiz oranları ile borçlanma imkanı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda KOSGEB her sene belirli bankalar ile anlaşmalı olarak sadece KOBİ’lerin kullanımına özel olarak düşük faizli kredi paketleri oluşturmaktadır. Bu kredinin öne çıkan bir diğer özelliği de ilk 6 ay kredi ödemesi yapılmamasıdır.

Nefes Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

İlk çıktığı dönemde sadece kamu bankaları üzerinden nefes kredisi kullandırılırken 2018 nefes kredisi veren bankalar arasına özel bankalar da dahil edilmiştir. Burada KOSGEB’in amacı kobilerin işini kolaylaştırmak ve krediye erişimi basit hale getirerek daha fazla KOBİ’nin kampanyadan yararlanmasını sağlamaktır. Bu sene nefes kredisi veren bankalar arasında Halk Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Denizbank öne çıkan bankalar olmayı başarmaktadır.

Vakıfbank Nefes Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen KOBİ’ler isterlerse kendilerine en yakın Vakıfbank şubesi üzerinden kredi başvuru formu doldurabileceği gibi aynı zamanda isterlerse internetten kredi başvuru formu doldurma imkanına da sahiptir. Banka yapılan kredi başvurusunu inceleyecek olup uygun bulması durumunda onaylayacaktır. KOSGEB ile imzalanan anlaşma gereği kredi başvuru üst limit tutarı 200 bin lira ile sınırlandırılmakta olup yine kredi vade sınırı olarak ta 18 ay uygulanmaktadır. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP