DOLAR

32,3393

0.24%
EURO

35,1048

-0.16%
ALTIN(gr)

2.308,28

1,37%
BİST 100

%
Vakıfbank Öyle Bir Yenilik Yaptı Ki, Vatandaşlar Birbirlerini Ezdi!

Vakıfbank Öyle Bir Yenilik Yaptı Ki, Vatandaşlar Birbirlerini Ezdi!

Vakıfbank resmen yaptığı açıklama ile binlerce müşterisinin rahat etmesini sağlayacak. Dev bankadan gelen açıklama kapsamında artık tüm müşteriler başka bankaların ATM'lerinden de QR kod ile para çekebilecekler. Gelen açıklamaya göre Vakıfbank ile yapılan BKM olarak da bilinen bankalar arası kart merkezi sayesinde QR kod ile ödeme hizmetlerinin merkez haline gelmesinin peşi sıra yeni bir uygulama. Vakıfbank ödeme hizmetlerine yenilik getiriyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Vakıfbank Öyle Bir Yenilik Yaptı Ki, Vatandaşlar Birbirlerini Ezdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank mobil uygulaması cihazlarında yer alan müşteriler sadede bankanın ATM’sinden değil banka bankaların ATM’lerinden de QR kod ile para çekebilecek.

Vakıfbank aracılığı ile gelen açıklamaya göre BKM yani bankalar arası kart merkezi kapsamında QR kodlu ödeme hizmetlerinin merkezi hal alması ile uygulama süreçlerinden bir tanesi daha tamamlanmış oldu.

Karekod yönlendirme proje kapsamı ile beraber Vakıfbank müşterilerini de projeye dahil ederek diğer bankalardan QR kod yöntemi ile para çekme haklarını sunuyor. Bir yandan da BKM üyesi olarak proje kapsamında olmayı tamamlayan başka bankaların müşterileri de cihazlarında yer alan mobil uygulama sayesinde Vakıfbank ATM’leri ile QR kod para çekme yöntemlerinde haklara sahip olacak.

QR kod ile temassız ödeme devrine başlandı.

Vakıfbank’tan gelen açıklama ile beraber görüşlerini bildiren genel müdür yardımcısı Ferkan Merdan daha önce de QR kod ile temassız ödeme ürünleri ile beraber alış verişlerde nokta atışı olan bir uygulamanın devreye girmiş olduğunu hatırlattı.

Merdan yapmış olduğu açıklama sırasında; ‘’ BKM liderliği ile beraber karekod yönlendirme sistemi projenin ülkemizde ilk tamamlamayı başaran bankanın Vakıfbank olduğunu –banka olarak böyle bir sistem içerisinde yer alınmasının sektör için de çok iyi bir anlam ifade ediyor olduğunu ‘’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP