DOLAR

32,3394

0.25%
EURO

35,1379

-0.02%
ALTIN(gr)

2.302,30

1,10%
BİST 100

%
Vatandaş Yaşadı Faizler Sıfırın Altına İndi Banka Doldu Taştı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vatandaş Yaşadı Faizler Sıfırın Altına İndi Banka Doldu Taştı

Vatandaş Yaşadı Faizler Sıfırın Altına İndi Banka Doldu Taştı

Halk Bankası inanılması güç bir çalışmaya imzasını attı. Buna göre anlaşmalı yerlerden kolaylıkla alışveriş yapılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Vatandaş Yaşadı Faizler Sıfırın Altına İndi Banka Doldu Taştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıylavatandaşlar alışveriş etmekten de korktu. İşten çıkartılanvatandaşların sayısı git gide artmışken aileler artık masraflarla başa çıkamıyor. Yapılan açıklamaya göre banka iki farklı faiz oranınıyürürlüğe koyacak. Bu oranlarını ikisi de sıfırın altında olan değerler olarak tarihe geçti. Anlaşmalı firmalarla yapılacak alışverişlerde %0.69 oranında faiz uygulayacak olan banka anlaşmalı firmalarla alışverişyapamayacakvatandaşlar için %0.89 oranında faiz uygulayacak. Vade seçenekleri ile kredi limitleri hakkında da bilgi veren banka 25 bin TL’ye varan limitlerlevatandaşın karşısına çıkacak. Dileyenvatandaşlar mali gücünü göstererekkredi limitiniartırabilecek. Buna ek olarak 36 aya varan vade seçeneklerivatandaşları bekliyor. Kredi limitiartırıldığı taktirde vade seçenekleri de değişmiş olacak.

Banka Müşterileri İçin Fırsatlar Devam Ediyor

Başvurular ise 4 farklı kanaldan yürütülecek. İlk basamak olan şubelerle yüz yüz başvuru akımı pandemidolayısıylayavaşlamayabaşladı. Korona virüslehayatımıza giren sosyal mesafeye uyan banka hiçbir vatandaşını riske atmıyor. Şubelere gelemeyecek olan vatandaşlar ise online şekilde kredi başvuru işlemlerini tamamlayacak. Birinde var olan gerçek asistanonline sistemde sanal asistan olarak kendini gösteriyor. Onlineişlemde hem internete bankacılığı hem de mobilbankacılık olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bunun için bankanın müşterisi olmak gerekiyor. ALO Kredi Destek Hattı ise en son kısımda hizmetverecek bir birim. Buna göre onlineişlemleri yapamayan vatandaşlar hattı arayarak destek bulabilir. ATM’ler de kredibaşvurusu almış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP