Vatandaşın Ekonomisini Rahatlayacak: Düşük Faizli Kredi Desteği

Vatandaşın Ekonomisini Rahatlayacak: Düşük Faizli Kredi Desteği

Kamu bankaları Koronavirüs (Covid-19) döneminde vatandaşlara kolaylık sağlıyor 6 ay ertelemeli kredi hizmeti sunuyor! Üstelik bankaya gitmeden sms ile başvurun. Sosyal destek yardım paketlerini kimler alabilecek, gerekli başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylarıyla haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
Vatandaşın Ekonomisini Rahatlayacak: Düşük Faizli Kredi Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank Kredi Olanağı

Eğer ihtiyaç kredinizi vakıfbanktan almak istiyorsanız bu durumu gerçekleştirebilmek için birkaç alternatif yöntem bulunmakta; mobil uygulama üzerinden ya da web sitesi aracılığıyla, sesli yanıt sistemi ile başvuru yapılabilir. Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız; DESTEK TCKN HANE GELİRİ yazarak 5724’e göndermeniz halinde başvurunuz alınır. On bin tl’ye kadar verilecek kredi destek verilebilecek, 36 ay vade imkanı tanınacak bu imkanlarda aylık yüzde 0.49 faiz ile işlemler gerçekleştirilmiş olacak.

Ziraat Bankası Kredi Başvuruları

Eğer ihtiyaç kredinizi Ziraat bankasından almak istiyorsanız Ziraat bankası resmi sitesinden başvuru yapabilirsiniz. Yönlendirildiğiniz sayfada TC kimlik numarası ve telefon numaranızı vermeniz gerekir, telefonunuza gelen kodu Ziraat bankası web sitesine girdikten sonra kişisel kredi bilgilerine yönlendirilecek ve gerekli adımları tamamladıktan sonra başvurunuz gerçekleşecek.

Halk Bankası Kredi Başvuruları

Eğer ihtiyaç kredinizi Halk Bankası’ndan almak istiyorsanız; Halk bankası resmi web sitesi üzerinden ya da mobil aracılık ile başvurunuzu yapabilirsiniz. On bin tl’ye kadar verilecek temel ihtiyaç kredisi 6 ay sonra ödemeli olacak. Koronavirüs sürecinde internet üzerinden yapılan başvurular eğer onaylanırsa durum sms ile bildirilecektir.

Kredi Başvuru Şartları

Hanenize giren toplam gelirin 5 bin TL altında olması gerekmektedir, haneden yalnızca bir kişi temel ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Toplam 3 kamu bankasından yalnızca bir tanesine başvuru gerçekleştirilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP