DOLAR

32,3655

0.14%
EURO

35,0667

-0.17%
ALTIN(gr)

2.324,96

0,25%
BİST 100

%
Vatandaşlar soğan için birbiri ile yarıştı!

Vatandaşlar soğan için birbiri ile yarıştı!

Özel bir marketin soğan fiyatında uyguladığı indirim sonrasında olduğu tahmin edilen görüntülerde tamamı kadın vatandaşların yerlerde soğanları almak için birbiri ile yarıştıkları sosyal medyada tepki gördü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
Vatandaşlar soğan için birbiri ile yarıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye ekonomisi son zamanlarında kötü günler geçiriyor. Dolar kuru yükseliyor ve tekrar rekora doğru koşuyor, hükümet yabancı yatırımcılara güven vermeyen politikalar ve uygulansa bile işe yaramayacak olduğu belirtilen reform görünümlü uygulamalar nedeniyle ekonomik olarak Türkiye’yi kalkındıracak adımlar atamıyor. Amerikan yatırımcıları ikna edemeyen hükümet yetkililerinin sonucunda ise dolar kuru yükseliyor. S-400 meselesinden sonra Türkiye ekonomisinin ”çökecek” olduğunu iddia eden bazı ekonomistler, Türkiye’nin S-400 konusunda almakta ısrarcı ise şimdiden IMF’nin kapısına gidip başvurmasını öneriyor.

Vatandaşlar ise geçmişte yüzüne bakılmayan, temel gıda maddelerinden birisi olan ve geçmişte kilolarca satın alınabilen soğanı rekor kıran fiyatları nedeniyle izdihamla sadece 1-2 kilo satın alabilir duruma geldi.

Video görüntüsünde çoğu tesettürlü olmak üzere birçok kadının zorlukla yere eğildiği ve birbiri ile yarışarak daha fazla soğan almak ve en iyisini seçmek için adeta izdiham oluşturdukları bir görüntü var.

Sosyal medyada yapılan yorumlar ise bu görüntüleri Türk vatandaşlarının hak etmediği yönünde ortak bir noktaya sahip.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP