DOLAR

32,3221

0.2%
EURO

35,0608

-0.22%
ALTIN(gr)

2.308,45

1,37%
BİST 100

%
Verilen Krediyi 3 Yıl İçinde Geri Ödeyin 3 Bankadan Onay Geldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Verilen Krediyi 3 Yıl İçinde Geri Ödeyin 3 Bankadan Onay Geldi

Verilen Krediyi 3 Yıl İçinde Geri Ödeyin 3 Bankadan Onay Geldi

Yapılan açıklamaya göre kredi alımı sırasındabirçok değişiklik yaşandı. Yaşanan değişimlervatandaşa tek tek izah edildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:53
Verilen Krediyi 3 Yıl İçinde Geri Ödeyin 3 Bankadan Onay Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kampanyalarında ne geçen Ziraat Bankası, Kuveyt Türk ve Finans Bank yeni gelişmelervatandaş ile paylaştı. Buna göre verilecekolan krediler 3 yıl süreyle ödemeye tabii tutulacak. Vatandaşların yavaş yavaş ödeme yapmasını isteyen bankalar bu sayedevatandaşlarınbütçelerininsarsılmayacağınıdüşünüyor. Ziraat banaksı bu gelişmenin üzerin yeni bir gelişme koyarak bazı kredikampanyalarının 3 ay ger i ödemesiz olacağını duyurdu. Bankalarvatandaşların pandemi süresince yaşadıkları sıkıntıları yakinen takip ediyor. Milyonlarcavatandaşın kredi almasını kolaylaştıran bankalarpandeminingetirdiği ağır ekonomik gelişmeleri az da olsa hafifleyeme çalışıyor. ÖzellikleKuveyt Türk faizsiz ihtiyaç kredi ile vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlıyor. İhtiyaç kredilene olan büyük teveccüh bankalara azim veriyor. Çalışmalar genellikle ihtiyaç kredisi üzerine.

Kredi Limitleri Git Gide Arttı

Kuveyt Türk 100 bin TL’ye kadar kredi vermeye devamedeceklerini belirtti. Esnaflar için ayrı bir düzenleme yapacaklarınıda belirten banka cirolara ve diğer kriterlere göre bu kredi limitini artırmaya çalışıyor. Finans bank ’ta yeni çıkarılacak kredi kampanyası için şok bilgiler verdi. Buna göre 3 ay geri ödem almayacak olan banak 36 ay vade seçeneği sağlıyor. 50 bin TL’ye varan kredilimitleriyleberabervatandaşların daha yüksek kredileriçekebileceğini belirten baka kredi notu 0 olan vatandaşlar için de açılmalarda bulundu. Buna göre kefil ile beraber kredi alım artık mümkün olacak. Ziraat Banaksı da kredili limitini 100 bin TL’ye kadar çıkardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP