DOLAR

32,3259

0.22%
EURO

35,1233

-0.04%
ALTIN(gr)

2.302,90

1,13%
BİST 100

%
Warren Buffett Uyardı! Bitcoin Yatırımcıları Dikkatli Olsun!

Warren Buffett Uyardı! Bitcoin Yatırımcıları Dikkatli Olsun!

Dünyanın en büyük ikinci holdingi olan Berkshire Hathaway şirketinin CEO'luk koltuğunda oturan Warren Buffett bitcoin yatırımcılarının üzerinde şok etkisi yaratan açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Warren Buffett Uyardı! Bitcoin Yatırımcıları Dikkatli Olsun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin Fare Zehri Gibi!

Daha öncede Bitcoin konusunda pek çok açıklamada bulunan Warren Buffett her seferinde kripto para birimlerine güvenilmemesi gerektiği şeklinde uyarılarda bulunmuştu. Yapmış olduğu son açıklamasında uyarılarının dozunu arttıran Buffett “Bitcoin muhtemelen bir fare zehiri” şeklinde son derece iddialı bir açıklamada bulundu.

Berkshire Hathaway şirketinin hem sahibi hem de CEO’su olan Buffett tarafından yapılan açıklamalar Bitcoin yatırımcılarının tedirginlik yaşamasına neden oldu. Kripto para birimleri hala pek çok ünlü ekonomist ve yatırım uzmanı tarafından riskli görülen yatırım araçları arasında yer alırken özellikle de son dönemde Türkiye’de Bitcoin yatırımı yapan kişilerin sayıları artmaya devam ediyor.

Çin ve ABD Arasında Ticaret Savaşı Yaşanmaz

Uzun süredir Amerika ile Çin hükümetleri arasında yaşanan çekişmenin büyük bir ticari savaşa dönüşeceği yönündeki söylentileri de değerlendiren Buffett “Bu iki akıllı ülkenin bu kadar aptalca bir şey yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Çin hükümeti ile Amerika karşılıklı olarak pek çok hamlede bulunmuş, yaşanan gerilim sonucunda iki ülke yeni bir ticari savaşın eşiğine kadar gelmişti. Ancak devamında karşılıklı olarak ılımlı açıklamalar yapılması ile söz konusu savaş ikinci raunda kadar ertelenmiş gibi görünmüştü. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP