DOLAR

32,5149

-0.11%
EURO

34,8008

-0.2%
ALTIN(gr)

2.426,46

-0,14%
BİST 100

%
Yapı Kredi 1 Sene Ödeme Almayacak Kredi Kampanyasında Şok Edici Detaylar
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yapı Kredi 1 Sene Ödeme Almayacak Kredi Kampanyasında Şok Edici Detaylar

Yapı Kredi 1 Sene Ödeme Almayacak Kredi Kampanyasında Şok Edici Detaylar

15 farklı bankanın açıklamasının ardından Yapı Kredi Bankası da açıklama yapan bankalar kervanına katıldı. Buna göre 48 ay taksitlendirme artık mümkün. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Yapı Kredi 1 Sene Ödeme Almayacak Kredi Kampanyasında Şok Edici Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Banaksı pandemi döneminden bu yana vatandaşlar için inanılmaz kredi kampanyaları hazırlıyor. Milyonlarca vatandaş Yapı kredi Bankası sayesinde kolaylıkla kredi alabildi. Pandemi dolayısıyla yükselen trendlerden olan kredi çekme furyası vatandaşı sarmış durumda. Rahat şekilde kredi alan vatandaş ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, iş kurabiliyor ve çeşitli yerlerde paralarını değerlendirebiliyor. Yapı Kredi tam da bu durum üzerine yeni bir kredi kampanyayasın çıkarmış oldu. Buna göre 1 sene boyunca geri ödeme olmadan farklı faiz seçenekleri ile vatandaş kredi verilecek. Faiz seçeneklerini seçecek taraf tamamen vatandaş olacak. Banka vatandaş yerin faiz oranı seçmeyecek. Bir diğer önemli husus ise kredi limiti oldu. buna göre 50 bin TL’ye varan kredi imkânları vatandaşları bekliyor.

Yeni Döneme Online Giriş

Kredi almak isteyen vatandaşlar eskisi gibi ATM önlerinde sıra beklemeyecek. Ya d şubeler gidip dakikalarını boşa harcamayacak. Edinilen bilgiye göre SSMS ile kredi alma imkanı bulunuyor. Bu imkâna göre ilerleyen dönemlerde bankanın açıklayacağı numaraya TC kimlik numarasıyla beraber KREDİ yazılması kredi başvurusu için yeterli olacak. SMS’in gönderilmesinin ardından saniyeler içinde vatandaşa onay ya da olumsuz yazan bir mesaj gönderilmiş olacak. Bir diğer başvuru seçeneği. İse online işlemler olacak. Buna göre mobil uygulama ya da internet bankacılığı ile kredi başvurusunda bulunmak mümkün olacak. Yapı Kredi Bankası geliştirdiği sanal asistanlık sistemi ile tüm soruları cevaplandırılmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP