DOLAR

32,3151

0.2%
EURO

35,1206

-0.04%
ALTIN(gr)

2.293,75

0,73%
BİST 100

%
Yapı Kredi Bankasından Müjde Kredi Kampanyası Vatandaşı Şoke Etti

Yapı Kredi Bankasından Müjde Kredi Kampanyası Vatandaşı Şoke Etti

Vatandaşlara pandemiyle beraber birçok kredi kampanyası sunuldu. Ancak böylesi görülmedi. Yapı Kredi Bankası vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Yapı Kredi Bankasından Müjde Kredi Kampanyası Vatandaşı Şoke Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamalara göre düşük faiz oranıyla işlem yapacak olan banka taksitlendirme seçeneklerini de vatandaşa göre ayarladı. Başvuruların yakın tarihte başlaması beklenirken şimdiden ALO Kredi Destek Hattı kilitlendi. Uzun zamandır bu haberi bekleyen vatandaş krediyle beraber acil nakit ihtiyacını da karşılamış olacak. 48 aya varan vade seçeneklerine ek olarak 1 yıl geri ödeme almayacak olan banka kredi işlemleri sırasında ve sonrasında da müşterilerini yalnız bırakmayacak. Faiz oranları hakkında da açıklama yapan banka %1.45 oranında faiz uygulayacağını belirtti. Değişken faiz seçeneklerinin de bulunduğunu belirten banka tüm senekleri kredi alma esnasında vatandaşla paylaşacaklarının da altını çizdi.

Kredi Almada Cirolar Belirleyici

Esnafların kredi alma talebinde ise belirleyici olan değerin ciro olacağı açıklandı Cirolara göre kefalet üst limit ve kredi üst limit ayarlanmış olacak. 0 ve 3 milyon arasında cirosu olan iş yerleri için kefalet üst limiti 80 bin TL olarak belirlenirken kredi üst limiti 100 bin olarak belirlendi. 3 ila 25 milyon arasında cirosu olan iş yerleri için kefalet üst limit 800 bin TL olurken kredi üst limiti 1 milyon TL olarak belirlendi. 25 ve 50 milyon TL arasında cirosu olan iş yerleri için 4 milyon TL kefalet üst limiti belirlenirken kredi üst limitinde bu tutar 5 milyon TL olarak açıklandı. Esnaflar bu tutarlara bakarak kredi başvurusu yapabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP