DOLAR

32,5912

0.34%
EURO

34,8214

0.2%
ALTIN(gr)

2.507,46

0,94%
BİST 100

%
Yasak Elma Dizinde Şok Ayrılığın Ardından Sürpriz Bir İsim Katıldı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yasak Elma Dizinde Şok Ayrılığın Ardından Sürpriz Bir İsim Katıldı!

Yasak Elma Dizinde Şok Ayrılığın Ardından Sürpriz Bir İsim Katıldı!

Yasak Elma dizisinde yaşanan ard arda ayrılıkların arkasından birbirinden yetenekli oyuncular diziye dahil olmaya devam ediyor. Dizi setlerinde rastlanan oyuncunun diziye dahil olup olmadığı merak uyandırırken, günlük diziden tanıdığımız oyuncunun Yasak Elma’ya katılması izleyicileri mutlu etti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Yasak Elma Dizinde Şok Ayrılığın Ardından Sürpriz Bir İsim Katıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz bölümlerde 5 şok ayrılık yaşanmıştı. Birbiri ardına gelen ayrılıkların yerine yeni oyuncular arayan dizi ekibi, yeni oyuncu seçimlerinde oldukça titiz diyebiliriz. Halit Argun karakterinin diziden ayrılacağının sinyali haftalar öncesinden verilmişti. Talat Bulut’unda diziden ayrılacağı yönünde söylentiler devam ederken, şok bir gelişme ile ünlü oyuncuda diziden ne yazık ki ayrıldı. Med yapım ayrılan iki oyuncu içinde küçük bir veda partisi düzenlerken, diziye ayrılıklar devam etti.

Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buçe Buse Kahraman gibi isimlerinde diziden ayrılacağı gündemdeyken izleyicilerin dizi isimleri ile hatırladıkları Kerim, Kaya, Lila ve Yiğit diziden ayrılacak.

Ünlü Oyuncu Gelecek Mi?

Beni Affet günlük dizisinin usta oyuncusu Mert Altınışık’ın diziye katılacağı yönünde sinyaller verilirken, Yasak Elma dizi kadrosunu yakından takip eden gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Mert Altınışık’ın dizi kadrosunda yerini aldığını izleyicilere duyurdu. Beni affet dizisinde Kemal Kozan karakterini canlandıran Mert Altınışık, Yasak Elma dizisinde hangi karaktere hayat verecek merak konusu iken, Med Yapım, Savaşcı dizisinden ayrılan Berk Oktay’ında dizide Çağatay karakteri ile ekranlara geleceğini bildirdi.

Yeni karakterlerinde halen diziye dahil olacağının sinyallerini veren Med Yapım, güçlü bir dizi kadrosu ile reytingleri sallayacak gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP