DOLAR

32,3921

0.22%
EURO

35,0751

-0.1%
ALTIN(gr)

2.324,91

0,25%
BİST 100

%
Yasak Elma Dizisinde Halit Şahika İle Mi Evleniyor? Ters Köşeye Hazır Olun!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yasak Elma Dizisinde Halit Şahika İle Mi Evleniyor? Ters Köşeye Hazır Olun!

Yasak Elma Dizisinde Halit Şahika İle Mi Evleniyor? Ters Köşeye Hazır Olun!

Geçen hafta pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde izleyici şoke edecek gelişmeler yaşandı! İzleyici şok olamadı çünkü bazı işaretler verilmişti. Yıldız büyük bir heyecan içerisinde düğün hazırlıkları yaptığı sırada Halit delil toplamaya çalışıyor. Yıldız'ın Halit'i aldattığını gösterecek fotoğrafları Şahika, Halit'e verdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
Yasak Elma Dizisinde Halit Şahika İle Mi Evleniyor? Ters Köşeye Hazır Olun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahika fotoğrafları verirken tek şart sunmuştu şartı Halitle evlenmekti. Yeni bölüm fragmanında izleyici şaşırtacak görüntüler yer aldı, Yıldız’ın nikah masasına yürüdüğü sahnede Şahika’nın gelinlikle olması izleyiciyi şaşırttı. Fakat olay göründüğü gibi olsaydı direkt fragmana konarak sürprizi kaçırılmazdı. İzleyici farklı olayların döndüğünü düşünüyor, Erim ve Şahika’nın konuşması gerçek bir ters kölenin işareti olabilir.

Dizi fragmanı sosyal medyada yayınlanırken “bu düğünü unutamayacaksınız” notu düşülerek paylaşıldı.

İzleyiciler fragman sonrası hararetli bir şekilde konuyla ilgili tahminler yürütmeye başladılar, sosyal medyadaki tahminlerden birine göre Halit’in Yıldız ve Şahika’ya büyük bir oyun oynadığı ve Ender’le evlendiği tahminleri yapılıyor. Yeni bölümde neler olacak izleyici merakla bekliyor.

Erim ve Ender’in konuşmasına bakarsak fragmanda Erim annesine “Hazır mısınız bugün düğüne?” diye soruyor Ender ise kendinden emin bir şekilde “her şey çok güzel olacak” diyor. Yeni bölümde izleyici nelerle karşılacak az çok tahminde bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP