DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Yeni Bir Ödeme Programı Daha Oluşturuldu Vatandaş Bayram Edecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Yeni Bir Ödeme Programı Daha Oluşturuldu Vatandaş Bayram Edecek

Yeni Bir Ödeme Programı Daha Oluşturuldu Vatandaş Bayram Edecek

Korona virüs salgınıyla beraber vatandaşlara yeni fırsatlar sunuluyor. Vatandaşa 1000 TL ödeme yapılması için talimat verilmiş durumda. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Yeni Bir Ödeme Programı Daha Oluşturuldu Vatandaş Bayram Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın uzun zamandır beklediği haber sonunda ilgililer tarafından verildi. Buna göre başvuru yapan her vatandaşa ödeme yapılmış olacak. 6 farklı kalemde daha ödeme yapılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışma tamamlandıktan sonra vatandaşlara 1000 TL ödemenin yanı sıra diğer ödemelerde verilmiş olacak. Ödenmesi planlanan ilk ödeme nakdi destek ödemelerinden olan 1000 TL’lik ödeme olarak açıklandı. Pandemiyle beraber vatandaşlara verilmeye başlanan ödeme için başvuruların hemen açılması bekleniyor. Diğer 6 ödeme kanalının da beklenmeyeceği belirtildi. Bu ödemeden yararlanmak için hiçbir şekilde gelir sahibi olmamak gerekiyor. E Devletten başvuru yapılacağı da açıklandı. Diğer bir ödeme ise gıda destek ödemesi olacak. Gıda destek ödemesinin alt unsuru olarak ise sıcak yemek ödemeleri söz konusu olacak.

Her Şehir Farklı Yararlanacak

Kirasını ödemeyen vatandaşlar için de ödeme yapılması söz konusu. Buna göre kirasını ödeyemeyen vatandaşlara bulundukları şehirler baz alınarak ödemeleri yapılmış olacak. Vatandaşların büyükşehirde yaşayıp yaşamadıkları önemli olacak. Büyükşehirde yaşayan vatandaşlara 755 TL’ye varan kira destek ödemeleri yapılmış olacak. Diğer şehirler için belirlenen ödeme tutarları ise açıklanmadı. Gıda destek ödemelerine ek olarak kuru gıda destekleri de devam edecek. Özellikle kış aylarında çok ihtiyaç olan bu ödemelerle beraber vatandaşın mutfağına uzun süre kullanacağı gıdalar girmiş olacak. Yeni dönemde barınma ödeneklerinin verilmesi için de çalışmalar devam ediyor. Barınma ödeneklerinin çeşitlerinin olacağı edinilen bilgiler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP