DOLAR

32,5721

0.27%
EURO

34,7934

-0.03%
ALTIN(gr)

2.488,09

0,16%
BİST 100

%
Yine Bir Anda Fırladı! 3 Bin Dolar Birden Yükseldi

Yine Bir Anda Fırladı! 3 Bin Dolar Birden Yükseldi

Yine bir anda sıçrayış yaptı tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Hacimli yükseliş ve düşüşleriyle sık sık gündeme gelen Bitcoin yine yaptığı yükselişle tüm dikkatleri üzerine çekti. Kripto para birimlerinde neler oluyor? Bu ani ve hızlı yükselişin sebebi ne? Tüm bu sorulara yanıt aradık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Yine Bir Anda Fırladı! 3 Bin Dolar Birden Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yılların en çok merak ve takip edilen yatırım aracı Bitcoin sergilemiş olduğu yükselişle tekrar tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Ülkemizde de yeni yeni yatırım yapılmaya başlayan enstürüman olan Bitcoin bu tarz hareketleri arttırdıkça ilgili sayısı artıyor. Şu an Türk insanı tarafından çok ilgi görmese de ilgi her geçen gün artıyor.

Bitcoin’de Neler Oldu?

Cuma günü güne yaklaşık 7 bin 450 dolar seviyelerinden başlayan Bitcoin, gün içinde değerini yüzde 20 yakın bir oranda arttırdı. Herkes bu ani ve hızlı yükselişin nedenini merak ediyor. Kripto Para uzmanlarına göre aşırı yükselişteki en temel etken güçlü bir alıcının hacimli ve hızlı bir alış işlemi gerçekleştirmiş olması.

Bu hareket Bitcoin’de yeni bir ralli hareketinin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

Bitcoin Bir Anda Yükseldi

Bitcoin’in cuma günü akşam saatlerinde başlayan artışı kripto para biriminin bir anda 8 bin 600 dolar seviyelerine çıkmasını sağladı. Daha sonra ufak bir düşüş yaşayan Bitcoin, şu an 9 bin 721 dolar üzerinden işlem görüyor.

BTC bu yükselişiyle kripto para dünyasını şaşırtan harekelerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir anda çöküşe geçen BTC, kayıplarının tamamını karşıladığı gibi üstüne kara bile geçmiş oldu.

Bitcoin Türkiye’de henüz yatırımcısı çok olmasa da meraklılar tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP