DOLAR

32,5678

0.15%
EURO

34,9158

0.7%
ALTIN(gr)

2.431,81

-0,02%
BİST 100

%
Yok Böyle Kredi Faiz Oranları Sıfırın Altına Düştü Millet Kuyruğa Girdi
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yok Böyle Kredi Faiz Oranları Sıfırın Altına Düştü Millet Kuyruğa Girdi

Yok Böyle Kredi Faiz Oranları Sıfırın Altına Düştü Millet Kuyruğa Girdi

Halk Bank Sosyal Destek Kredisi adı altında 6 ay geri ödemesiz kredi vereceğini duyurdu. Kredi kapsamı herkesi şaşırttı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
Yok Böyle Kredi Faiz Oranları Sıfırın Altına Düştü Millet Kuyruğa Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evinde ufak tefek eksikleri olan, mobilya, küçük ev aletleri almak isteyen vatandaşlara yönelik bir kredi hazırlandı. 30 bin TL’ye varan kredi imkanlarıyla Halk Bank vatandaşın evinin eksiklerini tamamlıyor. Siz sadece evinizde eksik olanları belirleyin. Geriye kalanı Halk Bank halletmiş olacak. Faiz oranlarının düşük olması ayrıca sevindiren bir gelişme oldu. İki farklı faiz oranı uygulayacak olan banka %0.55 ile %0.88 oranlarıyla işlem yapacak. 6 geri ödemesiz olacak olan kredinin ödeme planı 6. aydan sonra başlamış olacak. Normalde vade seçeneğinin içinde değerlendirilen 6 ay bu kredi kampanyasında ayrı olacak şekilde değerlendirildi.

Anlaşmalı Firmalardan Alışveriş Yapanlar Yaşadı

Vatandaşların küçük eksiklerini kapatmaya çalışan banka bu sayede vatandaşa moral de vermiş oluyor. Nakit ihtiyacıolan vatandaşların eşya alması pek mümkün olmuyor. Bu sayede cebindeki paraya dokunmadan ev eşyası alacak olan vatandaşlar inanılmaz mutlu. İki farklı faiz oranının uygulamasının sebebi de öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Halk Bank’ın anlaşmalı olduğu firmalardan alışveriş yapılacağına dair taahhütname imzalanırsa %0.55 oranında faiz uygulanacak. Ancak bu krediyi anlaşmalı firmalarla kullanmayacak olan vatandaşlar %0.88 oranında faiz oranıyla karşı karşıya kalacaklar. Başvurular ise hem online hem yüz yüze gerçekleşecek. Yüz yüze başvuru yapmak isteyenlerin mesai saatlerine dikkat etmeleri gerekecek. Ancak online olarak işlem gerçekleştirenler 7 gün 24 saat kredi talebinde bulunabilir. Ayrıca bankadan asistanlık almak da mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP