DOLAR

32,6058

0.27%
EURO

34,7991

0.37%
ALTIN(gr)

2.410,71

-0,90%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Herkesi Araba Sahibi Yapacak İnanılmaz Faiz Oranları Açıklandı
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankası Herkesi Araba Sahibi Yapacak İnanılmaz Faiz Oranları Açıklandı

Ziraat Bankası Herkesi Araba Sahibi Yapacak İnanılmaz Faiz Oranları Açıklandı

0 araba fiyatlarının düşmesiyle beraber vatandaşlar araba almak için kredi arayışına girdi. Yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankası kredi vermeye hazırlanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Ziraat Bankası Herkesi Araba Sahibi Yapacak İnanılmaz Faiz Oranları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerek 2. El olsun gerek 0 olsun araba almak isteyen vatandaşlar soluğu bankalarda alıyor. Geçtiğimiz dönemlerde inanılmaz pahalı olan araç fiyatalar için vatandaşlar ne yapacağını bilemiyordu. Araç stoğunun fazla olması araç fiyatlarını yine düşürmemişti. Sıfır araçların pahalı olmasını anlayışla karşılayan vatandaşlar 2. El araçların fiyatlarına da şaşırıyordu. Çünkü sıfır araçların fiyatları arttıkça 2. El piyasası da artmaya devam ediyordu. Yenilenen ekonomik veriler ve Merkez Banaksının kararlarıyla beraber araç fiyatları kendine getirildi. Yavaş yavaş düşmeye başlayan araç fiyatlarını gören vatandaşlar kredi almak için alternatif türetmeye başladı. Ziraat Bankası da taşıt kredisi için kampanya oluşturan bankaların başında geliyor.

Belli Markalar Oluşturuldu Bile

%0.49 oranında faiz oranı uygulayacak olan banka vatandaşların hepsini araba sahibi yapmayı hedefliyor. Merkez Bankasının faiz oranlarını sıfırlayın çağrısından sonra harekete geçen banka tüm kategorilerde faiz oranlarını indirdi. Bundan dolayı vatandaşın sempatisini kazanan banka taşıt kredisi için oluşturduğu kampanyada da çok emin. 60 aya varan vade seçenekleri ve yüksek kredi limitleriyle işlem yapacak olan banka bazı araba markalarına özel faiz oranları oluşacağını da belirtti. BMW, FORD, ISIZU gibi araç markalarının yanında daha birçok araç markası da bulunuyor. Kredi almak isteyen vatandaşların gelir belgesi, kimlik fotokopisi ve ikamet edilen yerin faturaları ile bankaya başvurması gerekiyor. Yapılan kampanya sadece 0 araçları kapsıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP