DOLAR

32,3150

0.19%
EURO

35,0277

-0.31%
ALTIN(gr)

2.280,41

0,14%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı Kimse Böyle Bir Karar Beklemiyordu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ziraat Bankası Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı Kimse Böyle Bir Karar Beklemiyordu

Ziraat Bankası Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı Kimse Böyle Bir Karar Beklemiyordu

Kamu bankaları içinde en faal olan Ziraat Banaksı yeni dönem gayet hareketli giriş yaptı. Kredi kampanyaları ard arda geliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Ziraat Bankası Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı Kimse Böyle Bir Karar Beklemiyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Banaksı birçok ilki bünyesindebarındıran bir bankaolarak tarihe geçmeye hazırlanıyor. Pandemi sürüsünce milyonlarca vatandaşın yaralanacağı kredi kampanyalarını sisteme koyan banka yeni dönemde de hız kesmeden kredi kampanyaları oluşturuyor. Bu kampanyalardan en çok konuşulacak olanı da ilgililere sunmuş oldu. Bu bağlamda 6 ay ger ödeme almadanvatandaşa kredi verecek olan banak bu kredidenözellikle esnafların yararlanmasını istiyor. Kredi kampanyasındaiki farklı faizlendirme sistemi uygulayacakolan banak bu seçenekleri vatandaşların inisiyatifine bırakmışdurumda. Sabit faizoran ek olarak değişken faizoranlarını da gündeme sokan banka esnafların kredi alım işleminde cirolara göre yönlendirme yapacak.

ATM’lere Yeni Özellik Yüklendi

Vade seçeneklerini de konuşan banak 60 aya varan vade seçenekleriylevatandaşlarıngönlünü çelmeyi başardı. Milyonlarcavatandaşınyararlanacağı kredi kampanyasıiçin geri sayım devam ediyor. Kısa zamanda başvurularıbaşlatacak olan yetkililer 4 farklı yolla başvuru alacaklarınıaçıkladı. Buna göre şubelere giderek yüz yüze başvuruda bulunabilirler. Yüz yüze başvuruda banka çalınanlarındadanışmanlık alma hakkı da bulunuyor. Buna ek olarak ödeme planlarıkonusundabankayetkililerinden bilgi alınabilecek. Online olarak da başvuruda bulunmak mümkün olacak. Bu bağlamda kişiler mobil uygulama ve internet bankacılığı ile kredi başvurusunda bulunabilir. Bu başvurular esnasında sanal asistan uygulamasıyla yine gerekli bilgileri alabilir, sorularınıza cevap bulabilirsin. ATM’ler de son dönemde kredi başvurusu alan yerlerden oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP