DOLAR

32,3198

0.2%
EURO

35,1018

-0.09%
ALTIN(gr)

2.295,49

0,80%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Müjdeyi Verdi: Kredi İmkanı Sağlıyor!

Ziraat Bankası Müjdeyi Verdi: Kredi İmkanı Sağlıyor!

Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşın ekonomisi olumsuz yönde etkilendi, birçok kampanya vatandaşa destek olacak fırsatlar sundu. Ziraat Bankası altı ay sonra ertelemeli ödeme İmkanıyla bin lira ile on bin lira arasında destekli kredi imkanları sunuyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Ziraat Bankası Müjdeyi Verdi: Kredi İmkanı Sağlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası vatandaşın yüzünü güldürecek vatandaşa destekçi haberi verdi! Ziraat Bankası tarafınca verilen temel ihtiyaç destek kredisi verilmekte, vatandaşlar bu imkandan nasıl faydalanabilirler? Şartlar neler? Merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin devamında…

Ziraat Bankası 6 ay erteleme imkanı ile bin lira ile on bin liralık kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar başvurular nasıl yapılacak, şartlar neler merak ediyor işte detaylar…

Başvurular Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası yaptığı açıklamada temel bireysel ihtiyaç kredisi ile birlikte başvurularla ilgili detaylar paylaşıldı. İnternet şubesi, Ziraat mobil resmi uygulaması üzerinden gerekli başvuruları yapabilir, başvuru takibi yapabilirsiniz. Bankkartı ya da kredi kartı şifresi olan vatandaşlar https://bireysel.ziraatbank.com.tr sitesinden şifre oluşturabilirler. Başvuru onayı sonrasında çekilecek krediler Ziraat Bankası bankkartları ile ATM’lerden alabilecekler kartı olmayan vatandaşlar kartsız işlemler bölümü ile işlem yapabilmektedir.

Ne Kadar Kredi Alınabilir?

Ziraat Bankası sunmuş olduğu bu yeni kampanya ile vatandaşlara büyük bir konfor sağlamakta, aylık 5 bin lira ve 5 bin liranın altında maaşı olan vatandaşlar için yapılan bu kredi kampanyası temel ihtiyaçlar için verilecek. Bireysel müşterilere tanınacak bu kredi imkanı 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz olarak 36 ay vadeli bir şekilde eşit taksitli olarak imkan tanınacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP