DOLAR

32,5806

0.31%
EURO

34,8205

0.19%
ALTIN(gr)

2.501,24

0,69%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Tekrardan Çıldırdı! 100 Bin TL Kredi Verecek

Ziraat Bankası Tekrardan Çıldırdı! 100 Bin TL Kredi Verecek

Ziraat Bankası, devlet bankaları ve özel bankalar vatandaşlara son günlerde ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi vermektedir. Pandemi döneminden sonra vatandaşa hayal ettikleri pek çok şeye sahip olup ihtiyaçlarını giderebilmeleri için kredi desteğinden sunmaktadır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Ziraat Bankası Tekrardan Çıldırdı! 100 Bin TL Kredi Verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banka vatandaşa büyük bir fırsat sunacağını açıkladı. Emekliler için yapacağı kredi kampanya detaylarını açıklamaya sundular. Daha öncesi Şeker Bank emeklilere kredi kampanyası düzenlemesi yaptılar. Bunu duyan Ziraat Bankası da harekete geçerek kredi desteği sundu. Ayrıca emekliye özelde konut kredisi sağlamaya başladı. Bunların yanı sıra verdikleri kredileri de düşük faiz ile de ve vade imkanı sağlıyor. Konut kredi kampanyası için de 0.99 kredi faiz oranı da açıklandı.

Kredi İçin Başvuru Şartları Nelerdir?

Bankadan kredi almak için ilk olarak vatandaşların bankaların kredi faiz oranlarını ve kredi kapsamında olan talep ettikleri şartları incelemektedir. Başka bankada iseniz maaşınızı Ziraat Bankasına taşımanız gerekiyor. Eğer taşımazsanız krediye başvuru yapma şansları gider. Başvuruları onay süresine alınmaz. Ziraat Bankasına maaşınızı geçirdikten sonra konut kredisine başvuru yapabilirsiniz. Talimatları gerçekleştirerek başvurularınızı düzgün bir şekilde inceleyerek yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubesinden müşteri hizmetlerini arayarak krediniz için detaylarını alabilirsiniz. Başvurunuzu bu şekilde gerçekleştirirseniz ve eğer onaylanır ise kredilerinizi alabilirsiniz. Krediler vatandaşların yüzlerini güldürdü ve bir nebzede olsa alacağı şeyleri rahatlıkla alabilme imkanları doğdu. Evlerine bir katkı oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP