Ziraat Bankası ve Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası ve Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü

Ziraat Bankası ve Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü

Vatandaşın uzun zamandır beklediği konut kredisi faiz oranı indirim müjdesi geldi. Önce Ziraat Bankası ardından da Halkbank konut kredisi faiz oranlarını düşürdü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:41
Ziraat Bankası ve Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Kaç Oldu?

Yapılan indirim güncellemesi ile beraber beklendiği gibi Ziraat konut kredisi faiz oranları yüzde 1 seviyesinin altına çekildi. Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemleri bundan sonra yüzde 0,98 faiz oranı baz alınarak yapılacak.

Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu yapan kişiler indirimli olarak konut kredisi kullanma fırsatı yakalayacak. 500 bin liraya kadar konut kredisi kullanmak isteyen kişilere yönelik olarak 120 ay vadeli konut kredisi için banka yüzde 0,98 faiz oranı ile kredi kullandıracak.

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranı Kaç Oldu

Türkiye’nin kamu bankaları arasında yer alan bir diğer bankası olan Halkbank konut kredisi faiz oranı da yüzde 0,98 oldu. Yani tıpkı Ziraat Bankası konut kredisi paketinde olduğu gibi Halkbank 120 ay vadeli konut kredisi paketinde de 500 bin liraya kadar olan kredi kullanımlarında geçerli olmak üzere yüzde 0,98 oranından konut kredisi verecek.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Müjdesi Açıklaması

Ziraat Bankası yönetimi yapmış olduğu açıklama ile konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Söz konusu açıklamada “Geleceğe umutla bakan ve daha güçlü bir Türkiye ekonomisi için ülke bilançosunu her zaman kendi bilançosunun önünde tutan Ziraat Bankası, bugün öncü bir adım daha atarak 11.05.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 500 bin TL’ye kadar olan konut kredilerinde; 10 yıla kadar olan vadelerde indirime giderek faiz oranını aylık yüzde 0,98 olarak belirlemiştir.” ifadelerine yer verildi. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP