DOLAR

32,3829

0.19%
EURO

35,0588

-0.07%
ALTIN(gr)

2.324,37

0,23%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Yeni Bir Hamle Başlattı Açıklamalar Vatandaşları Hareketlendirdi
  • Finans 365
  • Finans
  • Ziraat Bankası Yeni Bir Hamle Başlattı Açıklamalar Vatandaşları Hareketlendirdi

Ziraat Bankası Yeni Bir Hamle Başlattı Açıklamalar Vatandaşları Hareketlendirdi

Ziraat bankası tüm vatandaşın yararlanabileceği bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya sadece ihtiyaç kredi ile sınırlı kalmadı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:27
Ziraat Bankası Yeni Bir Hamle Başlattı Açıklamalar Vatandaşları Hareketlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Ziraat Banaksı vatandaşın yararlanacağı ve kapsamı geniş olan bir kredi kampanyası başlattı. Başlatılan kredi kampanyasına dahil olmak ise oldukça rahat ve kolay. Edinilen bilgiye göre vatandaş bankanın müşterisi olduğu taktirde hem bankanın diğer fırsatlarından yaralanabilecek hem de mevcut kredi kampanyalarından yaralanıp alına parayı ihtiyacına göre harcayabilecek. Banka vatandaşlar ,için hem konut hem ihtiyaç kredisi kampanyası başaltı. Her iki kredi tipini de vatandaşın yaralanacağı üzere tek başlık altında birleştirdi. Bu bağlamda kişiler başvuru yaparken her iki seçeneği de tercih edebilir ya da neye ihtiyaçları vatsa ona göre bir işlem yapabilir. Kredi kampanyalarında limitler farklı olacak. Bundan dolayı vatandaşın bütçelerini de doğru şekilde kontrol etmeleri gerekiyor. Verilecek olan ilk kredi ihtiyaç kredisi olacak 45 bin TL’ye kadar kredi alınmış olacak.

Faiz Oranları Oldukça Cazibeli

Konut kredisi içinse limitler hayli yüksek. 200 bin TL’ye kadar kredi almak mümkün olacak. Kredi faiz oranları ise ihtiyaç kredisi için %0.39 iken konut kredi için %0.87 olarak açıklandı. Her iki oranında yüzde birin altında olması vatandaşın hayli işine yarayacak bir detay olarak göze çarpıyor. Vatandaşın pandemi döneminde kolaylıkla kredi alması başta kamu bankası olarak Ziraat banaksının ardından devletin elini kuvvetlendiriyor. Sosyal devlet anlayışından vazgeçmeyen devlet zaman zaman kamu bankalar ve özel bankalarla bir araya gelerek vatandaşın lehine kampanyaların fitilini ateşleyebiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP