DOLAR

32,5826

0.29%
EURO

34,7946

0.01%
ALTIN(gr)

2.485,40

0,05%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Yine Yardım Elini Uzatacak Kredi Limitleri Yükseltildi

Ziraat Bankası Yine Yardım Elini Uzatacak Kredi Limitleri Yükseltildi

Vatandaşlar nakit ihtiyacını yine Ziraat Bankası sayesinde karşılamış olacak. 20 bin TL’ye varan kredi limitleriyle vatandaş rahat nefes alacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Ziraat Bankası Yine Yardım Elini Uzatacak Kredi Limitleri Yükseltildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası pandemi döneminde soluksuz şekilde çalışmayı sürdürüyor. Her gün yeni bir kredi kampanyası ile vatandaşın karşısına çıkan banka kredi kampanyası çıkarmasa bile faiz oranları, vade seçenekleri noktasında yeniliklere gidiyor. Her halükarda milyonlarca vatandaşısevindirmeyi başaran banka bu defa yeni bir kredi kampanyası yayınladı. Buna göre sıfırın altında faiz oranları ve yüksek kredi limitiyle vatandaşın nakit ihtiyacını çözecek. Başvuruların SMS ile yapılması da mümkün olacak. Bu sayede hızlı şekilde başvuru yapılacak ve hızlı şekilde para hesaplara yatmış olacak. Kredi kampanyası hakkında detaylı bilgi veren banka faiz oranı için de açıklamalarda bulundu.

Banka Müşterilerine Fırsat

%0.55 faiz oranıyla işlem yapacak olan banka bu zamana kadar uyguladığı en düşük faiz oranını uygulamış oldu. Herkesin kredi kampanyasından yararlanması istendiğinden kefil veya teminat gösterme gibi durumlar söz konusu olmayacak. Vatandaştan sadece krediyi ödeyebilecek gelirin olup olmadığını gösteren gelir belgesi ibrazı talep edilecek. Onun haricinde başvuru için klasik evrakların hazırlanması gerekiyor. TC kimlik numarasının okunur olduğu kimlik belgesi ya da pasaport, ikamet edilen yerin en az 3 aylık faturası ve gelir belgesi başlıca evraklardan. Başvuru durumuna göre banka ekstra belgelere de ihtiyaç duyabileceğini açıkladı. Krediden yararlanmak için banka müşterisi olmak da gerekiyor. Banka müşterisi olmayanlar bir şekilde bankanın internet bankacılığını kullanması gerekiyor. Bu şartlara uymuyorsanız Ziraat Bankasına ait kart çıkartmasın banka müşterisi olmak için yeterli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP