DOLAR

32,6046

0.39%
EURO

34,8214

0.24%
ALTIN(gr)

2.502,27

0,73%
BİST 100

%
Ziraat Bankasından Şok Eden Açıklama O Hatadan Dönüldü

Ziraat Bankasından Şok Eden Açıklama O Hatadan Dönüldü

Ziraat banaksı vatandaşlara kredi vermeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre o hatada da değişiklik yapıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Ziraat Bankasından Şok Eden Açıklama O Hatadan Dönüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet ile anlaşmalı çalışan Ziraat banaksı vatandaşlar için kredi vermeye devam ediyor. Pandemi dolaysıyla zor günlerden geçen vatandaşlar için kredi verecek olan banka düşük faiz oranlarıyla göz dolduruyor. Merkez Banaksı geçtiğimiz günlere-de faizler ilişkin bir açıklamada bulunmuştu. Buna göre faiz oranlarını uçuran bankalara ayar verilmişti. Bu uyarıyı dikkate alan bankaların ilki ola Ziraat banaksı düşük faiz oranları kullandığı ilk kampanyaya yayınlamış oldu. İhtiyaç kredisi kapsamında ödenecek kredi için başvurular şimdiden arttı. Pandemi dolayısıyla acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların böylesi kredi kampanyaların inanılmaz şekilde ihtiyacı oluyor. Kredi kampanyalarının sayısından ziyade kapsamını artıran Ziraat Bankası pandeminin başından bugüne kadar milyonlarca vatandaşa kredi vermeyi başardı.

Yeniden Başvuru Yapılabilir

Kredi kampanyasıyla beraber geçtiğimiz günlerde yaşanan talihsiz bir olayda açıklık getiren banka müşterilerinin gönlünü aldı. Kredilendirme esnasında vatandaşların talepleri dışında az miktarda kredi veren banka yeni kredi kampanyasıyla beraber eski müşterilerine özür mahiyetinde bir çalışma başlattı. Bu şekilde mağduriyet yaşayan vatandaşların tekrar başvur yapası bekleniyor. Bu başvurular değerlendirilip mevcuttur kredi kampanyasına dahil edilmesi planlanıyor. Bu sayede vatandaşların nakit ihtiyacı da bu şekilde çözülmüş olacak. Ayrıca %0.69 oranında faiz uygulayacak olan banak 36 ay vadeden söz ediyor Daha önceden dosya masrafı alan banka şimdi dosya masrafı almayacağını açıkladı. Dosya masrafının alınmamasıyla beraber bir masraftan daha kurtulan vatandaşlar inanılmaz şekilde mutlu. Başvurular ise kısa zaman içinde başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP