DOLAR

32,5404

-0.01%
EURO

34,9899

0.36%
ALTIN(gr)

2.424,41

0,06%
BİST 100

%
Ziraat Bankasından Yeni Düzenleme 6 Ay Geri Ödeme Yok

Ziraat Bankasından Yeni Düzenleme 6 Ay Geri Ödeme Yok

Geçtiğimiz dönem Ziraat Bankası kredilerinde birtakım düzenlemelere gitmişti. Bu düzenlemeler vatandaşın hoşuna pek gitmedi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Ziraat Bankasından Yeni Düzenleme 6 Ay Geri Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre yapılan değişikliklerde revizeler yapıldı. Pandemi, dolayısıyla işsiz kalan vatandaşları tek çaresi kredi alabilmek. Düşük faiz oranlarının uygulanması ve esnek vade seçeneklerinin uygulanıyor olması vatandaşları tatmin etmedi. Kredi kampanyasından herkes yararlanamamış kimisi başvurulara yetişememiş kimisi de istediği krediyi alamamıştı. Şimdi ise herkes tekrardan başvuru yapabilecek. Daha önceden başvuru yapamayanlar ise tekrardan başvuru yapma hakkına sahip olacak. Ve başvuruda bulunan vatandaşlar istedikleri kredi oranını bankadan temin edecekler. Geçtiğimiz kredi kampanyasında vatandaşların bir kısmının kredi başvuru iptal edilmiş bir kısmı ise istediği krediyi, tam olarak alamamıştı. Bu durum şikayetleri daha da artmıştı. Banka bu yanlıştan dönerek tekrara kredi kampanyası paylaştı.

Herkes Gönül Rahatlığıyla Kredi Alacak

Paylaşılan kredi kampanyasına göre vatandaşlar şubelere giderek ya da online yollarla başvuru yapabilecek. Buna ek olarak yüzde yüz kredilendirme imkanı sağlanmış olacak. Tüm bu şartların üzerine esnek vade seçenekleri ve faiz oranlarında herhangi bir değişiklik söz konusu olmadı. Hangi şekilde kredi kampanyası paylaşıldıysa bu dönemde de aynı şekilde kredi dağıtımına devam edilecek. Başvurularını yapan vatandaşların fazla bekletilmemesi planlanıyor. Anında cevap verme online işlemlerde mümkün olabilecek. Ancak yoğunluk çok olduğu taktirde bu süre uzayabilecek. Başvurusu onaylanan vatandaşlar bankanın istediği belgeleri bankaya iletmek zorunda. Bankanı istediği belgelerin büyük çoğunluğu sistemde yer almaktadır. Ancak haricen belgeler de istenebilir. Bundan dolayı banka ve sistemin dikkatle takip edilmelidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP