DOLAR

32,3440

0.28%
EURO

35,0686

-0.2%
ALTIN(gr)

2.309,27

1,41%
BİST 100

%
Ziraat Bankasından Yüzde Sıfıra Yakın Faiz Müjdesi! Çiftçi Kredisi Veriliyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ziraat Bankasından Yüzde Sıfıra Yakın Faiz Müjdesi! Çiftçi Kredisi Veriliyor!

Ziraat Bankasından Yüzde Sıfıra Yakın Faiz Müjdesi! Çiftçi Kredisi Veriliyor!

Ziraat bakası, hayvansal alanda üretim yapan çiftçilerin yanında olduklarını gösterir vaziyette düşük faizlere sahip kredi kullanmalarına olanak sunuyor. İşte Ziraat Bankasının olanak sağladığı hayvansal üretim kredisinin detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:27
Ziraat Bankasından Yüzde Sıfıra Yakın Faiz Müjdesi! Çiftçi Kredisi Veriliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası hayvansal üretim yapan kişilerin yanında olduğunu göstermek adına düşük faiz oranlı kredi imkânı sunuyor. Çiftçiyi kalkındırmak adına uygulanan hayvansal üretim kredisi ile tarım işlerinin büyümesine katkıda bulunuyor. Üstelik kullanılan çiftçi kredisi Cumhurbaşkanlığı teşviki ile yüzde sıfıra yakın faiz oranlarıyla kullanılabiliyor.

Hayvansal Üretim Kredisinin Özellikleri Nelerdir?

Ziraat bankası Cumhurbaşkanlığı kararı ile hayvansal üretim alanındaki ihtiyaçları yüzde sıfıra varan faiz oranıyla karşılıyor.

Banka; yem, ilaç, bakım ve onarım, yakıt, sigorta gibi tarıma konulan ihtiyaçlar için büyükbaş, küçükbaş, kanatlı hayvan alımını, ağıl yapımı, süt soğutma tankı, çeşitli ekipman alımları, orantılı güneş, rüzgar enerjisine dair yatırımlar, tarla ve arsa alımı dair yatırımlara ait giderleri karşılamak amacıyla yüzde sıfıra yakın tarımsal kredi imkânı veriyor. Koşullarınız dahilin de birde üretim yaptığınız konu uygunsa ilgili yıllarda yayınlanmış olan Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kriterler sağlanıyorsa, kredi uygulamaları kapsamında bu kredi imkânından faydalanmaya olanak sağlanıyor.

Ziraat Bankasından Hayvansal Üretim Kredisi Nasıl Temin Edilir?

Ziraat Bankasından Hayvansal üretim kredisinden yararlanmak oldukça kolay bir husus olarak belirtiliyor. Bankadan yüzde sıfıra yakın faiz oranıyla bu krediden yararlanmak için en yakın şubeye gidilir veya Ziraat bankası müşteri hizmetleri temsilcisini arayarak bilgi alınabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP