DOLAR

32,5911

0.35%
EURO

34,8656

0.35%
ALTIN(gr)

2.504,27

0,81%
BİST 100

%
Ziraat Bankasının Yeni Kampanyası Paylaşıldı Temel İhtiyaç Kredilerinde Şok Limit
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankasının Yeni Kampanyası Paylaşıldı Temel İhtiyaç Kredilerinde Şok Limit

Ziraat Bankasının Yeni Kampanyası Paylaşıldı Temel İhtiyaç Kredilerinde Şok Limit

Geri ödemesiz krediler son dönemde vatandaşın en çok tercih ettiği kredilerden oldu. Ziraat Bankası da geri ödemesiz kredi vermeyi planlıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Ziraat Bankasının Yeni Kampanyası Paylaşıldı Temel İhtiyaç Kredilerinde Şok Limit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 ay geri ödeme almayacak olan Ziraat Bankası esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla vatandaşı sevindiriyor. %0.49 faiz oranıyla verilecek olan kredi için başvuru şartları da açıklandı. Zor bir dönemden geçen vatandaşa yardımcı olmaya çalışan banka temel ihtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacını da çözmeye çalışıyor. Binlerce kişinin yararlanması beklenen kredi de başvurular için acele edilmesi de isteniyor. Yüzde yüz kredilendirmenin yapılacağı belirtilirken başvurunun sonuçlandırılması için vatandaşların fazla bekletilmeyeceği açıklandı. Krediye ilişkin birçok detayı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenmeniz de mümkün. Faiz oranları, ödeme planını, ayda ne kadar ödeme yapılması gerektiği gibi bilgileri bankanın sitesinden öğrenebilirsiniz.

Diğer Bankalar da Hazırlık Yapıyor

Ziraat Bankasının ardından diğer kamu bankaları olan Halk Bank ve Vakıf Bank’ta 6 ay geri ödemesi kredi için kolları sıvadı. Faiz oranlarının aynı olması beklenirken başvuru tarihlerinde farklılık olabilir. Ziraat Bankası vatandaşlar için devamlı kredi kampanyaları başlatıyor. Daha önceden de 5 bin TL, 3 bin TL, 10 bin TL tutarlarda kredi kampanyaları yapmıştı. Pandemiyle beraber işsizliğin artması sonucu birçok vatandaş yapılan bu kampanyalardan yararlanma imkanı buldu. Yoğun talep üzerine tekrar kredi kampanyası paylaşan bankaya daha önceki dönemlerden daha fazla başvuru yapılması bekleniyor. Başvurusu onaylanan vatandaşlara hayat sigortası yapılması için de harekete geçilecek. Vade süresi hayat sigortası yapılırken en önemli nokta olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP