Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanları Mutlu Eden Haber! Akbank Müjdeyi Duyurdu!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanları Mutlu Eden Haber! Akbank Müjdeyi Duyurdu!

Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanları Mutlu Eden Haber! Akbank Müjdeyi Duyurdu!

Herkesin maddi açıdan zor zamanlardan geçtiği bu dönemlerde bombayı Akbank patlattı. Kredi kampanyaları yeniden duyuruldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanları Mutlu Eden Haber! Akbank Müjdeyi Duyurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Akbank vatandaşların rahat nefes alamdı için yeni bir kredi kampanyası düzenlemeye karar verdi. Düşük faiz oranı ve ihtiyaç kredisine göre baya yüksek olan kredi limitleriyle vatandaşların karşısına çıkacak olan banka ilk 3 ay ödeme almayacak olmasıyla da gayet sempati topladı.

Vatandaşların son dönemde kredi alma ve kredi artı kullanma oranı oldukça artmışken bankalar da bu fırsatı kaçırmıyor. Vatandaşlara destek olmak isteyen bankalar her gün yeni bir kredi kampanyası çıkarmaya özen gösteriyor. Özellikle esnaflara yönelik çıkarılan kredi kampanyalarıyla ihtiyaç kredileri vatandaşın en çok ilgisini çeken kampanyalar olarak kendisini gösteriyor.

Akbank’ın çıkarmış olduğu yeni kredi kampanyasıyla da vatandaşlar ufak tefek ihtiyaçlarını halledebilecek.

Esnaflar da Kredi Alabilir

Kredi limitini 20 bin TL olarak belirleyen banka yeni dönemde daha fazla kredi limitli kampanyalar hazırlamayı planladığını belirtti. Esnaflara pek hitap etmeyen bu kampanya daha çok diğer vatandaşlar için çıkarılsa da esnaflarında bu kampanyaya dahil olmaması için pek bir sebep yok. Bundan dolayı esnaflar da hiçbir belge evrak göstermeden normal şekilde kampanyaya dahil olabilir ve kredi alabilir. Faiz oranı %0.67 olarak belirlenirken 36 aya varan vade seçeneklerinin de olduğu açıklandı. İlk 3 ay ödeme alınmayacağını ifade eden yetkililer 36 aylık vadeyi 3. Ayın sonunda başlatacaklarını duyurdu. Başvurular içinse banka yüz yüze başvuru yapmayı tercih ederken dileyen vatandaşların online ya da ATM’ler aracılığıyla başvuru yapmasını da önünü açtı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP