Kamu Bankası Verileri Paylaştı: Araç Alacaklara 450 Bin TL Araç Kredisi Geri Ödeme Planı!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kamu Bankası Verileri Paylaştı: Araç Alacaklara 450 Bin TL Araç Kredisi Geri Ödeme Planı!

Kamu Bankası Verileri Paylaştı: Araç Alacaklara 450 Bin TL Araç Kredisi Geri Ödeme Planı!

ABONE OL
10 Şubat 2024 14:14
Kamu Bankası Verileri Paylaştı: Araç Alacaklara 450 Bin TL Araç Kredisi Geri Ödeme Planı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıfır ve ikinci el araçlarda kredi koşullarını merak ediyorsanız kamu bankası paylaştı. 450 bin TL için kaç ay vade ve yüzdelik faiz oranı üzerinden ödeme yapılır işte detaylar…

Ziraat Bankası, taşıt kredisinde kolları sıvadı ve müşterileri için güzel bir kampanya yaptı. 450 bin TL kredide yüzde kaç faiz oranı üzerinden geri ödeme yapacaksınız belli oldu. Vakıfbank ve Ziraat Bankası, otomobil satın almak isteyenlere yönelik cazip bir finansman seçeneği sunuyor. Özellikle yüksek araç fiyatları nedeniyle otomobil sahibi olmakta zorlanan veya otomobili bir yatırım fırsatı olarak görmeyen bireyler için önemli bir alternatif sunuyor. Bu kredi paketi, 48 aya varan vade imkanları ve ertelemeli ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor. Kredinin teminatı olarak alınacak aracın rehini, borç tamamen ödenene kadar aracın satışını kısıtlıyor. Borcun kapanmasıyla bu kısıtlama kalkıyor, bu sayede kredi alıcıları için ek bir güvence sağlanmış oluyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank 450 Bin TL Kredi Hesaplama

  • Ziraat Bankası 2. El Taşıt Kredisi: %4.05 faiz oranıyla sunulan bu kredi, 36 ay vade ile aylık 25.002,37 TL taksitlerle geri ödeniyor. Toplam geri ödeme miktarı 902.085 TL olarak hesaplanmıştır.
  • Vakıfbank 0 KM Taşıt Kredisi: %4.06 faiz oranı ile aylık 28.179,99 TL taksitlerle geri ödeme planı sunuyor. 36 ay vadeli şekilde verilecek. Toplam geri ödeme miktarı ise 1.014.479,24 TL olarak belirlenmiştir.

Bu taşıt kredisi paketleri özellikle ekonomik koşulların ve yüksek araç fiyatlarının baskısı altında olan otomobil alıcılarına nefes aldıracak bir fırsat sunuyor. İlgilenen bireyler, Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın resmi web sitelerinden veya şubelerinden daha fazla bilgi ve başvuru detaylarına ulaşabilirler. Bu finansman seçenekleri, uygun ödeme koşulları ile birlikte yeni bir otomobil sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP