DOLAR

32,3279

0.23%
EURO

35,0528

-0.24%
ALTIN(gr)

2.282,11

0,22%
BİST 100

%
Türkiye Finans Katılım Bankası Ek Hesap Başvurusu

Türkiye Finans Katılım Bankası Ek Hesap Başvurusu

Bankacılık işlemlerinin çok sık kullanıldığı teknolojinin kullanımının bastı indirgendiği Dolayısıyla bankacılık hizmetlerinin şubeye gitmeden yapabildiği bir ortamda insanlar ellerinden yara işyerlerinden çıkmadan cep telefonu veya bilgisayarları ile bütün işlerini hallede bilmektedir. Buna uyum sağlayan bankalar müşteri portföylerini genişletirken uyum sağlayamayan bankalar ise bugün gündemden silinmiştir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Türkiye Finans Katılım Bankası Ek Hesap Başvurusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüketicilerin ya davet edilen hemen hemen hepsinin bir banka hesabı bulunmaktadır Bu Böyle olmasına sebep olan etkenlerden biri de devletin getirdiği işçi ücret ve maaşlarının banka üzerinden aktarılması Aksi halde ücret ödeyen veya maaş ödeyen işverenlerin hakkında cezai işlem yapılması hususu herkesin ücretini banka hesabından alması koşulu hemen hemen herkese banka kartı yapma yönünde hemfikir yapmıştır. Bankalar işverenlerle anlaşmak için çeşitli promosyon anlaşmaları yaparak maaş ödeyen işverenleri kendi müşterisi yapmaya çalışmaktadır. Bu kampanya var hem işveren açısından hem işçi adına pozitif sonuçlar doğurmaktadır Dolayısıyla işçi arada bir de olsa ücretinin fazla ulaşması işçiyi sevindirmek değilken işverende bankacılık hizmetlerini daha az masrafla gerçekleştirme adına taahhüt alıp bankalarla anlaşmaktadır.

Banka Kartı Ve Ek Kartlar Hakkında

Maaşlarını veya ücretlerini bankadan almak zorunda olan tüketici ve üreticiler sürekli bankaya gidip işlem sırası beklemek adına banka kartı sahibi olmak istemektedir. Türkiye Finans Katılım Bankası gibi birkaç parça maaş müşterilerine ya da uygun gördüğü müşterilerine ek hesap imkânı sağlamaktadır. Ek hesap müşterinin Banka kartında bakiye olmasa bile bankanın belirlediği tutar kadar daha nakit kullanma imkânını müşterisine sağlamaktadır. Bu durum banka kullanıcısından eğer çektiği ek hesabı vadesinde öderse avantajlı sonuçlar yaratmaktadır. Örneğin Türkiye Finans Katılım Bankası’nda 1000 TL paranız olsun maaşınız 1500 TL olsun bu durumda Side banka Yukarıdaki yazılı rakam var kadar veya daha fazla olmak üzere ek hesap esnek hesap sağlayabilmektedir. Hesabını da bir bakiye olmamasına rağmen esnek hesap ya da ek hesabınızı kullanarak belirtilen limit kadar nakit çekim imkânına sahip olmaktasınız. Bu durum Nakit ihtiyacı olan müşterilerin dışarıya olan bağımlılığı en aza indirgeyerek müşterinin avantajına olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP