DOLAR

32,5696

0.12%
EURO

34,9304

-0.25%
ALTIN(gr)

2.434,76

-0,05%
BİST 100

%
Sizi Farklı Hissettirecek Kart: Platin Kart

Sizi Farklı Hissettirecek Kart: Platin Kart

Hayatta olmaz dediğimiz birçok şey zamanla olmaktadır. Ne zaman, nerede, ne koşulda başımıza neler geleceğini bilemeyiz. Bu yüzden her insanın kurtarıcı bir plana ihtiyacı vardır. Ziraat bankası ise kurtarıcı planını platin kart ile vermektedir. Platin kart sahiplerine her koşulda yardımcı olan hizmetler bulunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Sizi Farklı Hissettirecek Kart: Platin Kart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası’nın müşterilerine verdiği ayrıcalıklı avantaj sunan,hayat kolaylaştırıcı kredi kartıdır. Maximum kart asistan hizmetleri ile kart sahiplerine zor zamanlarında her türlü yardımı sunmaktadır. Maximum kart çekici hizmeti ve bir çok hizmet bu kart sayesinde müşterilere ulaşmaktadır.

Kart Faiz Oranları Nelerdir?

Ziraat Bankası platin kart yıllık ücreti 39.50 TL olmaktadır. Alışveriş de faiz oranı %1.84 iken herhangi bir gecikme durumunda %2.14 faiz oranı gözlemlenmektedir.

Platin Kart Avantajları Nelerdir?

Platin kart sahiplerini diğer insanlardan daha şanslı hissettirecek bir çok avantaj beklemektedir. Maximum markasına üye olan tüm yerlerde taksit ve kampanyalardan yararlanabilme, aynı zamanda yapılan alışverişten puan kazanabilme bu kartın belki de en cazip avantajlarından biridir. Platin kart acil para ihtiyacını karşılamaktadır. Böylelikle ne zaman kendinizi zor durumda hissettiğiniz de platin kart imdadınıza yetişmektedir. Yapılan tek seferlik alışverişlerde taksitlendirme de platin kartın cep dostu olduğunu göstermektedir. Temassız ödeme noktasına sahip yerlerde 50 TL ve altındaki alışverişlerde hızlı ve kolay ödeme sağlaması dakik ve aceleci insanların kurtuluşu olmaktadır. Ziraat maximum gold kart özellikleri saymakla bitmemektedir.

Platin Kart Hizmetleri Nelerdir?

Ziraat Bankası platin kart sahiplerine özel hizmetler araç yardımları, ferdi yardımlar, konut yardımı, bilgi ve organizasyon hizmetleri diye ayrılmaktadır.

Maximum Platin Kart Kimlere Verilir, Kredi Çekme Koşulları Nelerdir?

Maximum platinum kart kimlere verilir?, Ziraat Bankası’ndan kredi çekme koşulları nelerdir? Ziraat maximum platinum kart başvurusu nasıl gerçekleşmektedir? Birçok bankada olduğu gibi Ziraat Bankası’nda da kart verilebilmesi için bazı koşullar mevcuttur. Bu koşullar 18 yaşını geçmekten başlamaktadır. 18 yaşını geçen müşterilerimiz TC kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanları ile birlikte Ziraat Bankası şubelerine gelebilir, platin kart başvurularını yapabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP