Yapı Kredi’den Konut ve Taşıt Kredisinde Faiz İndirimleri!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Yapı Kredi’den Konut ve Taşıt Kredisinde Faiz İndirimleri!

Yapı Kredi’den Konut ve Taşıt Kredisinde Faiz İndirimleri!

Yapı Kredi Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre konut ve taşıt kredilerinde faizler indirildi ve başvurular başladı. Peki, yeni faiz oranları ve ödeme şekilleri nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Yapı Kredi’den Konut ve Taşıt Kredisinde Faiz İndirimleri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre konut ve taşıt kredilerinde faizler indirildi ve başvurular başladı. Peki, yeni faiz oranları ve ödeme şekilleri nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre konut ve taşıt kredilerinde faiz indirimleri gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre başvurular başladı.

Bankanın Taşıt kredisi ile ilgili yapmış olduğu açıklama şöyle:

“Hayalinizdeki araca kavuşmak şimdi Yapı Kredi Taşıt Kredisi ile mümkün.” 0 km ve 10 yaşa kadarki 2. el araçlarda 48 aya varan vadelerle, kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmadan bireysel taşıt kredisi almak için sizi en yakın Yapı Kredi şubesine bekliyoruz. Siz aracınızı seçin, gerisini bize bırakın. Ayrıca, çeşitli firmalara uyguladığımız Taşıt Kredisi kampanyalarında, daha da düşük faiz oranlarından ve avantajlarından faydalanabilirsiniz.”

Taşıt kredisinde sıfır ve 2. el araçlar için kredilerin vadeleri, ödeme şekilleri ve diğer detayları şu şekilde:

Taşıt kredisine başvurusunda gerekli evraklar neler? 1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2.Gelir Belgesi 3.Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi 4.Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi 5.Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi 6.Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi 7.Elektrik, su, doğal gaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir. 8.0 Km. araçlar için ilgili şirketin vereceği fiyat teklifi (proforma fatura) ve asıl fatura 9.İkinci el Taşıtlar için araç ruhsatı ve en fazla 15 gün önce satın alınmış araçlar için noterde düzenlenmiş alım satım sözleşmesi

Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisi ile ilgili duyurusu şöyle:

“Dilediğiniz eve hemen sahip olmak için Yapı Kredi’ye gelin, konut kredinizi 120 aya varan vade, en avantajlı faiz oranlarıyla kullanın. Konut Kredisi için hemen başvurabilir, internet ve mobil şubeden başvuru yapabilir ya da size en yakın Yapı Kredi Şubesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Yapı Kredi İnternet/Mobil Şubemize T.C. Kimlik Numaranız veya Kullanıcı Kodunuz ile giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.”

Konut kredisinin hesaplanması ve geri ödemesi ile ilgili detayları şu şekilde:

Konut kredisine başvurusunda gerekli belgeler neler? 1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2. Gelir Belgesi 3. Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi 4. Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi 5. Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi 6. Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi 7. Elektrik, su, doğal gaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir.) 8. Satın alınacak konutun tapusunun fotokopisi

Taşıt ve konut kredisi başvuru yapmak isteyen vatandaşların yukarıdaki listede belirtilen evraklar ile birlikte Yapı Kredi Bankası şubelerinden birine müracaat etmesi gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP