DOLAR

32,3773

0.17%
EURO

35,0775

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,46

0,27%
BİST 100

%
Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Ev hanımlarına gelir belgesiz ihtiyaç kredisi, ev hanımları gelir belgesiz ihtiyaç kredisi alabilir mi, alabilirse hangi bankalar ev hanımlarına gelir belgesiz kredi verir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev hanımlarına gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileri? Ev hanımıyım gelir belgem yok ihtiyaç kredisi almak istiyorum, ev hanımlarına gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar 2018…

Ev hanımlarına gelir belgesiz olarak kredi veren bankalar burada devreye mevduat hesaplarında olan tutara göre hareket ederler. Hiçbir geliri olmayan veya geliri olup gelir belgesi olmayan ev hanımlarının kredi alabilmesi için bankaların dikkat edecek olduğu asıl etken FİNDEKS kredi notunun yüksek olup olmadığı ve daha önce çektiği, kullandığı kredilerin ve kredi kartlarının ödemlerinin düzenli olarak yapılıp yapılmadığının incelenmesidir.

Bankalar Kredi Konusunda Düşünür ve Akıllıca Hareket Eder

Eğer ki bu ödemelerde daha önce problem yaşanmadı ise ve FİNDEKS kredi notu yüksek ise neredeyse tüm bankalar ev hanımlarına gelir belgesiz kredi verecektir.

Burada asıl dikkat edilmesi gereken kredi çekmeden önce ”ben bankanın yerinde olsam kendime kredi verir miydim?” diye düşünmeniz olmalıdır. Eğer bu soruya tarafsızca ve akıllıca yanıt verirseniz bankada aynı şekilde yanıt verecektir. Olumsuz kredi başvuruları FİNDEKS kredi notunun düşmesine neden olacak etkenlerden bir tanesidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP