DOLAR

32,5215

0.2%
EURO

34,5555

0%
ALTIN(gr)

2.493,35

0,29%
BİST 100

%
Akbank 5 TL’nin Altında Dolar Satışı Yaptı

Akbank 5 TL’nin Altında Dolar Satışı Yaptı

Akbank 1 Ocak 2019 tarihinin ilk saatlerinde dolar, euro ve altın kurlarında düşük fiyatlarla satış yapıldığı konusuna dair açıklamada bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Akbank 5 TL’nin Altında Dolar Satışı Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yıla girilen ilk saatlerde Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinde 5 TL’nin altında dolar satışı yapıldı. Ayrıca dolar kurunun yanı sıra Euro ve Altın fiyatlarında da düşük seviyelerde satış yapıldığı iddia edildi. Sözcü’de yer alan habere göre Akbank konuya ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Akbank tarafından yayımlanan basın açıklamasında, ‘piyasa sığlığı sonucu’ kurların piyasaya göre düşük kaldığı ifadeleri yer aldı. Finans365.com olarak Akbank tarafından yayımlanan basın açıklamasını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

Akbank Tarafından Yayımlanan Basın Açıklaması

”01.01.2019 Salı günü 02:28 – 03:41 saatleri arasında piyasanın sığlığı dolayısıyla oluşan alım satım marj açıklığı sonucu sistemimizde kurlar piyasaya göre düşük kalmıştır. Müşterilerimizin ve bankamızın zarar görmemesi için döviz alım satımı geçici olarak durdurulmuş, sonrasında normal işleyişine dönmüştür.”

İşlemler İptal Edildi Mi?

Akbank tarafından 5 TL’nin altında dolar ve 6 TL’nin altında Euro satıldığına dair haberlerin gündeme gelmesinden sonra merak edilen konulardan birisi de gerçekleştirilen işlemlerin iptal edilip edilmeyeceği noktasında oldu.

Bu kapsamda Akbank basın açıklamasında işlemlerin iptal edilip edilmediğine dair bir bilgi vermedi.

Bankacılık Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP