Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2021 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2021 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)

Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2021 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)

Kefilsiz kredi veren bankalar hangileri? 2021 yılı için kefil göstermeden kredi çekebileceğimiz banka var mı? Evrak istemeden kredi veren bankalar var mı? Tüm bu soruların cevabı için kefilsiz, evraksız kredi veren bankaların tam liste dökümünü sizler için derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Kefilsiz, Evraksız Kredi Veren Bankalar 2021 (Gelir Belgesi İstemeden Anında Kredi Veren Banka Listesi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 kefil ve gelir belgesi istemeyen bankalar aracılığıyla ihtiyacınız olan nakde kısa süre içerisinde hiçbir şart olamadan sahip olabilirsiniz. Aktif olarak kefilsiz ve evraksız kredi veren 5 adet banka bulunmaktadır. Bu bankalar tarafından sunulan kredilerin faiz oranlarını, vadelerini, alt ve üst limitlerini detaylı olarak inceledik. Kefilsiz, evraksız kredi veren bankaların listesi;

  • CEPTETEB
  • Aktif Bank
  • Enpara
  • Odeabank
  • İNG Bank

CEPTETEB Kefilsiz Kredi

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi ile oturduğunuz yerden hiçbir koşul olmadan 50.000 TL’ye kadar krediye sahip olabilirsiniz. Dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurularınızı www.cepteteb.com.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz. Başvurularınız otomatik olarak değerlendirilmeye alınıp ortalama 3 dakika içerisinde yanıtlanmaktadır. Aylık %1,49’dan başlayan faiz oranlarının yer aldığı bu kredi kapsamında 60 aya kadar vade seçeneği de yer almakta. Tahsis ücretinin alınmadığı CEPTETEB İhtiyaç Kredisinde sadece sigorta için kesinti yapılmaktadır. Başvuru esnasında kefil ve belge talebinin yapılmadığı bu krediye yapılan başvurularda sadece kredi notu dikkate alınmaktadır.

Aktif Bank N Kolay Kredi

N Kolay Kredi ile birlikte kredi notu ve kefili dert etmeden, şubeye gitmeden nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aylık %1,99’dan başlayan faiz oranlarıyla sahip olabileceğiniz bu kredi kapsamında tahsis ücreti ve sigorta kesintisi de yapılmakta. 3 aydan 60 aya kadar vadeler ile ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz N Kolay Krediye internet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. www.nkolaykredi.com.tr adresi üzerinden ne kadara ihtiyacınız olduğunu ve kaç ayda ödemek istediğinizi belirtip ardından gerekli formları doldurarak kısa süre içerisinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Eğer Aktif Bank müşterisiyseniz krediniz onaylandığı an paranız banka hesabına aktarılmaktadır. Aktif Bank müşterisi değilseniz banka sizinle iletişime geçerek gerekli belgeleri imzalamanızı talep ederek paranızı hesabınıza yatırmaktadır.

Enpara Evraksız Kredi

Enpara.com İhtiyaç Kredisi masrafsız, kefilsiz, belgesiz kredi fırsatı sunmaktadır. Dijital bankacılık sistemi olan Enpara.com QNB Finansbank’a bağlı olarak hizmet vermektedir. Temel bankacılık hizmetlerinden ücret almayan Enpara.com kredilerinde de dosya masrafı ve tahsis ücreti talebinde bulunmamaktadır. Aylık %1,76’dan başlayan faiz oranlarıyla sahip olabileceğiz bu kredide faiz oranları vadeye göre değişim göstermektedir. 3 aydan 60 aya kadar vade fırsatlarının da yer aldığı Enpara.com İhtiyaç Kredisi başvurularını internet sitesi üzerinden dolduracağınız form ile gerçekleştirebilirsiniz. Ortalama 3 dakika içerisinde başvurunuz yanıtlanacaktır. Eğer Enpara.com müşterisiyseniz krediniz onaylandığı an hesabınıza aktarılacaktır. Yani Enpara.com müşterisi olan bir kişi kefilsiz, evraksız kredi hizmetinden parasını ortalama 5 dakika içerisinde alabilmektedir.

Odeabank’ta Nakdin Hazır

Belgesiz, kefilsiz, şartsız Nakit Hazır Kredisi ile 15.000 TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz. 15.000 ve üzeri kredi taleplerinde Odeabank sizden belge ya da kefil talebinden bulunabilir. 60 aya kadar vade seçeneği sunulan Nakit Hazır kredisinde tahsis ücreti ve sigorta kesintisi yapılmaktadır. Faiz oranları ise piyasa koşullarına ve kredi talebinde bulunan kişinin kredi notuna göre değişim göstermektedir. Odeabank Nakit Hazır Kredisi başvuruları ise sadece banka şubeleri üzerinden yapılmaktadır.

İNG Bank Kefilsiz, Evraksız Kredi

İNG Bank mini kredi ile sizlerde hiçbir evrak ya da kefil gerektirmeden kredi sahibi olabilirsiniz. İNG Bank tarafından verilen bu mini kredi adından da anlaşılacağı üzere düşük miktarlı bir kredidir. 5.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınıza çözüm sunan bu krediye İNG Bank internet sitesi üzerinden başvuru yaparak kısa sürede bu krediye sahip olabilirsiniz. Aylık %1,99 faiz oranları ve 60 ay vade seçenekleri ile bu krediye sahip olabilirsiniz. Kefilsiz, evraksız kredi olarak sunulan mini kredide bankanın kişide aradığı tek özellik ise yüksek kredi notudur.

Finans365.com / Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP