DOLAR

32,5578

0.13%
EURO

34,8802

0.6%
ALTIN(gr)

2.426,99

-0,22%
BİST 100

%
ATM’de kartımı bıraktım, ne olur?

ATM’de kartımı bıraktım, ne olur?

ATM cihazında kartını bırakan kişi sayısı son derece fazla iken, bu kişiler genellikle kartını ATM cihazında unuttuğunun farkına daha geç varıyorç

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
ATM’de kartımı bıraktım, ne olur?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATM cihazında kartını bırakan ve bu kartı bıraktığının henüz daha farkına varmamış olan bu dakika itibari ile milyonlarca insan var.

Bu kişiler ATM cihazında kredi kartı ve banka kartlarını bıraktıklarının farkına vardıklarında ise kimileri için çok geç olmuş olacak, kimileri için ise oldukça zorlayıcı bir süreç başlayacak.

ATM cihazında kartınızı unuttuysanız hemen panik yapmayın, cihaz belirli bir süre boyunca eğer ki kartı geri bir kişi tarafından alınmaz ise otomatik olarak haznesine kartı geri çekiyor ve cihazın içersinde kart güvenliği sağlanıyor.

ATM Cihazları Güvenli

ATM cihazlarının güvenli olması ve bir o kadar insanın bu cihazları kullanmasından dolayı kartınızı cihazda unutmanız durumunda hemen banka ile iletişime geçmeniz ve yapılacaklar konusunda bilgi sahibi olmanız gerekir. Eğer şube yanında olan ATM cihazında kartınızı unuttuysanız işinizin daha kolay olması için eğer şube açıksa hemen şubeye girip sıra bile almadan direkt temsilciye bu durumu iletebilirsiniz.

Eğer ki kartınızı başka birisi aldı ise ve kullanım olduğunu fark ettiyseniz bu durumda hemen bankayı arayarak kartınızı kullanıma kapatmak için bilgi vermeli ve hemen yeni kart talebinde bulunmalısınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP