DOLAR

32,5960

0.36%
EURO

34,8722

0.38%
ALTIN(gr)

2.497,18

0,53%
BİST 100

%
The Banker Dergisi Akbank’ı Türkiye’nin En İyi Bankası Seçti

The Banker Dergisi Akbank’ı Türkiye’nin En İyi Bankası Seçti

Financial Times’ın bankacılık dergisi The Banker, Türkiye'de ki bankalar arasından en iyi banka olarak Akbank'ı gösterdi. Beş farklı kuruluşun değerlendirmesine göre yapılan derecelendirmede Akbank en itibarlı banka olarak gösterildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
The Banker Dergisi Akbank’ı Türkiye’nin En İyi Bankası Seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ki bankalara arasında yapılan bir araştırmaya Akbank Türkiye’nin en iyi bankası olarak gösterildi.

Söz konusu değerlendirme ise uluslararası piyasalarda etkin olan beş farklı kuruluş tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen değerlendirme sonucu Türkiye’de faaliyet gösterem Akbank en itibarlı ve istikrarlı banka olarak seçildi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BANKASI AKBANK

Dünyanın en önemli finans kuruluşları olarak kabul edilen Euromoney, Global Finance, EMEA Finance ve World Finance’den sonra The Banker geliyor. The Banker kuruluşu da dünyanın en önemli finansal yayın grubu olan Financial Times’ın bir yayın grubundan birisi.

Bu kapsamda The Banker yayın organı Türkiye’de ki en iyi bankalara yönelik bir araştırma gerçekleştirdi. 5 farklı derecelendirme kuruluşu tarafından yapılan değerlendirmesinde ise Akbank “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanına layık görüldü. 2018 yılı içinde ayrıca En iyi banka olarak seçilen Akbank, uluslararası piyasadaki güvenini de sağlamlaştırmış oldu.

Uluslararası finans değerlendirmelerinden haberdar olmak için bizleri takip edin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP