Çiğköfte Bayisi Açmak İçin Kosgeb Desteği (Bayilik Kredisi)
  • Finans 365
  • Kosgeb
  • Çiğköfte Bayisi Açmak İçin Kosgeb Desteği (Bayilik Kredisi)

Çiğköfte Bayisi Açmak İçin Kosgeb Desteği (Bayilik Kredisi)

Çiğköfteci bayiliği açmak için kredi kullanmak istiyorsanız KOSGEB'in sunduğu desteğin şartlarını ve nasıl başvuracağınızı öğrenebilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
Çiğköfte Bayisi Açmak İçin Kosgeb Desteği (Bayilik Kredisi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOSGEB çiğköfte dükkanı açmak ya da imalatını yapmak isteyenlere destek vermektedir. KOSGEB’den faydalanabilmek için açmak istenilen dükkan kategorisini, KOSGEB destekliyor olmalıdır ve çiğköfte dükkanı bu kategoriye dahildir. Bu nedenle çiğköfteci açmak isteyen bireyler uygun şartları sağlayarak KOSGEB desteğine başvurabilirler.

Çiğköfte KOSGEB Desteği Aşamaları Nelerdir?

Bireyler çiğköfte dükkanı açmaya karar verdikleri noktada, öncesinde, halihazırda çiğköfte üretimi yapmakta olan büyük firmaları araştırmalıdır daha sonra da internet üzerinden KOSGEB girişimcilik kurslarına başvuru yapmalıdır. Firma eğer kişinin bulunduğu şehirde bir şube açıyorsa kişi KOSGEB desteği ile firmanın bayiliğini (franchise) üstlenebilir. Firmalar girişimciler için işin nasıl yapıldığını ve süreçleri öğrettikleri eğitimler verirler. Öncesinde kişi bu eğitimlere katılmalı ve KOSGEB girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanmalıdır. Daha sonra kişi, nasıl ve ne şekilde bir çiğköfteci dükkanı açacağını gösterdiği bir plan hazırlamalıdır.

Bu planlamanın içeriği, KOSGEB tarafından yeterli ve uzun vadede kazanç sağlayabileceği öngörülen bir içerik olursa, kişinin var olan destekten faydalanma ihtimali de yüksek olacaktır. En önemlisi KOSGEB desteğinden faydalanabilmek için, kurslara aktif bir katılım göstermiş olmak ve kurs neticesi yapılan sınavı başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazanmak gerekmektedir.

KOSGEB 2021 Kadın Girişimcilere Hibe Desteği Vermekte midir?

KOSGEB’in kadın girişimcilere sağladığı hibe desteği %80 oranındadır. Kadın girişimcileri bu denli destekleyen tek oluşum KOSGEB’dir. Bu destekten faydalanabiliyor olmanın şartları ise, KOSGEB girişimcilik eğitimlerini tamamlayarak sertifikayı almaya hak kazanmış olmaktır. Bireyler daha sonra bu imkana başvurabilirler. Yine bayiliğini üstlenecekleri iş ile alakalı göz doyuran bir izah çalışması yapmaları gerekmektedir.

Çiğköfte Dükkanı Açmak Kişiye Kar Sağlar mı?

Kişilerin bir işe başlamadan önce en çok merak ettikleri soru budur. Çiğköfte dükkanı bana ne kadar kazandırır? Diyenler için bu sorunun cevabı görecelidir. Başarılı olmak kişinin kendi çabasına ve bu doğrultuda ne kadar dürüst hareket ettiğine bağlıdır. Fakat çiğköfte ile alakalı bir işe başlamak mantıklıdır çünkü çiğköfte modası geçmeyecek olan yiyecek ürünlerinden biridir. Yıllar geçse de insanlar bu ürüne hep bir ilgi duyacaklardır bu nedenle dükkanın işlevini yitirmesi insanların ilgisizliğinden değil, işletme sahibinin yanlış politikasından kaynaklanıyor olacaktır.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP