DOLAR

32,5892

0.34%
EURO

34,7758

0.09%
ALTIN(gr)

2.504,59

0,82%
BİST 100

%
Doge neden düştü? Dogecoin pump yapar mı? Ne zaman yükselir?

Doge neden düştü? Dogecoin pump yapar mı? Ne zaman yükselir?

Dogecoin şu an ne kadar? Bu seviyelerden Dogecoin (DOGE) alınır mı? DOGE'de düşüş devam edecek mi? DOGE'de pump olma ihtimali var mı? Son uzman yorumları eşliğinde DOGE ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Doge neden düştü? Dogecoin pump yapar mı? Ne zaman yükselir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk’ın atmış olduğu tweetler ve yapmış olduğu açıklamalar sonrası tüm dikkatler Doge üzerine çevrilmişti. Yüklü mitarda yatırımlar yapan yatırımcılar pazar günü yaşanan sert düşüş sonrası endişeli.

Doge Neden Düşüyor?

Balina diye tabir edilen owerall’i yüksek hacme sahip hesapların yükselişi realize etmesi ve üzerine short pozisyon açması ile birlikte doge hızlı şekilde geriledi.

Doge’de işin özeti: Beklentiler alınır, gerçekler satılır.

8 Mayıs’ta Elon Musk’ın katıldığı SNL sonrası %200 oranında yükselen Doge pazar günü yatırımcısını adeta şoka uğrattı.

“Söylentiyi Al, Gerçekleri Sat”

Önceki haberlerimizde de uyardığımız gibi piyasalarda sıklıkla gördüğümüz bir ilke yine kendisini gösterdi. Elon Musk’ın SNL’de Doge’yi pumplatacağına ilişkin beklentiyi satın alan yatırımcılar, “gerçekleri” sattılar.

Son düşüşte bu ilkenin etkisi olsa da Barry Silbert’ın paylaşımlarının da yadsınamaz bir etkisi olduğu görülüyor. Özellikle Silbert’ın “DOGE Shortladık BTC’ye dönün” çağrısından sonra Doge’nin toparlanamadığını gözlemledik.

“Short Squeeze”

Silbert’a yanıt WSB’nin başkanından gelse de, shortları sıkıştırmanın şimdilik etkisi görülmedi.

“Üçkağıt”

Bunun yanı sıra Musk’ın SNL’de konuk oyuncu olarak katıldığı bir skeçte Dogecoin için şaka yollu da olsa “üçkağıt” ifadesini kullanması fitili ateşleyen son hamle oldu.

“Onu Seviyorum Ama …”

Dün Dogecoin’in piyasa değeri BNB’ye çok yaklaşmışken paylaşımda bulunan Binance CEO’su CZ BNB’nin güç kaybetmeyeceğinin mesajını vererek, ekibine “dikkatiniz dağılmasın sadece geliştirmeye devam edin” demişti.

Bugün de Dogecoin ile ilgili paylaşım yapan CEO “Doge’yi seviyorum ancak hiç dogem yok” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP