İhtiyaç Kredisi’nde Yeni Kampanya! İş Bankası Kış Kredisi
  • Finans 365
  • Kredi
  • İhtiyaç Kredisi’nde Yeni Kampanya! İş Bankası Kış Kredisi

İhtiyaç Kredisi’nde Yeni Kampanya! İş Bankası Kış Kredisi

İş Bankası yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Banka tarafından başlatılan Kış Kredisi kampanyasında sunulan olanakları sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
İhtiyaç Kredisi’nde Yeni Kampanya! İş Bankası Kış Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartı borçlarının kapatılması için Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan kredi kampanyalarına alternatif olabilecek bir kampanyada İş Bankası tarafından başlatıldı.

İş Bankası tarafından kışa özel başlatılan Kış Kredisi Kampanyasında, banka müşterilerine 12 ay vadeli 5 bin TL kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar,

İŞ BANKASINDAN KIŞ KREDİSİ KAMPANYASI

İhtiyaç Kredisi alanında son günlerde yaşanan hareketliliğe İş Bankası’da dahil oldu. Banka yeni başlattığı bir kampanya ile müşterilerine ihtiyaç kredisi sunuyor. Banka tarafından başlatılan Kış Kredisi Kampanyasında müşteriler çok özel avantajlar ile kendinize göre en uygun paketi seçebilecekler.

İş Bankası tarafından başlatılan kış kredisi kampanyası doğrultusunda müşteriler diledikleri takdirde aylık eşit taksitlerle, dilerlerse de kişiye özel olan taksitli ödeme planları ile bu krediyi kullanma fırsatından yararlanabilecekler. Bu kampanya kapsamında müşteriler 5 bin TL kredi 12 ay vade ile sunulacak. Bu kampanya kapsamında ise ihtiyaç kredisine yüzde 2.45 oranında faiz uygulanacağı açıklandı. Aylık 501 TL taksitlerle ödenebilecek olan kredi toplamda 6 bin TL olarak geri ödenmiş olacak.

10.000 liralık bir kredi tutarı için de 24 ay vade ile yine yüzde 2,45 faiz oranı uygulanıyorBunda da aylık taksit tutarı 587 lira, toplamda ödenecek anapara da 14.080 lira oluyor.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP