Esnafa (Kobilere) Faiz İndirimi Uygulayan Bankalar (Evraklar ve Şartlar)
  • Finans 365
  • Kredi
  • Esnafa (Kobilere) Faiz İndirimi Uygulayan Bankalar (Evraklar ve Şartlar)

Esnafa (Kobilere) Faiz İndirimi Uygulayan Bankalar (Evraklar ve Şartlar)

Esnafların faiz indirimli olarak kredi alabilecekleri bankalar hangileridir, şartları nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Esnafa (Kobilere) Faiz İndirimi Uygulayan Bankalar (Evraklar ve Şartlar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOBİ’lere faiz indirimi uygulayan birçok banka bulunmakta olup Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından indirimli krediler verilmektedir. Ayrıca esnafa faizsiz kredi veren bankalar da bulunmaktadır. Bu bankalar üst limit olarak 150 bin Türk Lirasını belirlemiş olup 60 aydan fazla vade de uygulamaktadırlar. Esnafa verdiği kredilerde faiz indirimi uygulayan birçok banka bulunmaktadır.

Esnafa Faiz İndirimli Kredi

Esnafa faiz indirimli kredi veren bankalar arasında en çok Garanti Bankası tercih edilmektedir. Garanti Bankası esnafın ve KOBİ’lilerin yanında olan bir bankadır ve birçok avantaj sunar. Bu avantajları arasında yer alan faiz indirimli krediler de birçok esnaf tarafından tercih edilmektedir. Esnafa indirimli kredi veren bankalar arasında QNB Bankası da bulunmakta olup her birinin farklı özellikleri mevcuttur. Esnaf kredilerini indirimli bir şekilde alabilmekte için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu şartları ise şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Esnafın herhangi bir borcunun bulunmaması
  • Kredi notunun yüksek olması
  • Bankaların kara listelerine daha önce girmemiş olması
  • Vergilerini ödüyor olması ve vergi borcunun bulunmaması
  • Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı olunması
  • Vergi levhasının bulunması
  • Daha önceki kredilerin, kredi kartı borçlarının ve faturaların zamanında yapılıyor olması istenen şartlar arasında yer almaktadır.

Garanti Bankası Esnaf Destek Kredisi

Garanti Bankası tarafından verilmekte olan esnaf destek paketleri uygun faizli ve uzun vadeli olarak verilmektedir. Garanti Bankası tarafından alt limit 3 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir ve üst limit ise 100 bin Türk Lirasıdır. Faiz oranları farklılık göstermekte olup vade süresi ise 24 ila 60 ay arasındadır. Garanti Bankası esnaf kredisi birçok esnaf tarafından rahat geri ödeme seçenekleri sebebi ile tercih edilmektedir.

QNB Finans Bankası Esnaf Kredisi

QNB Finansbank esnaf kredisi KOBİ destek kredileri adı altında verilmektedir. QNB Finans Bankası aracılığı ile alınan kredilerde ilk 3 ay geri ödeme istenmemektedir. Bu sebep ile birçok esnaf ve KOBİ tarafından QNB Finans Bankası tercih edilmektedir. Uygun faiz ve geri ödeme koşullarının da eklenmesi ile esnaflara birçok kampanya ve avantaj sağlayan Finansbank sıklıkla tercih edilmektedir.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP