Doğduğunda 275 Gram Olan ve Yaşayamaz Denilen Bebek Bakın Şimdi Ne Halde
  • Finans 365
  • Kosgeb
  • Doğduğunda 275 Gram Olan ve Yaşayamaz Denilen Bebek Bakın Şimdi Ne Halde

Doğduğunda 275 Gram Olan ve Yaşayamaz Denilen Bebek Bakın Şimdi Ne Halde

275 gram olarak doğan bir bebeğin yaşama şansı sizce var mıdır? Olmaz olmaz demeyin. Oldu. Çıkmadık candan ümit kesilmez dedirten olay. Mucize bebeğe kimse yaşam ihtimali vermiyordu ama artık koca bir kız oldu. İşte o mucize yaşam öyküsü

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Doğduğunda 275 Gram Olan ve Yaşayamaz Denilen Bebek Bakın Şimdi Ne Halde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı yaşanmış olaylar vardır ya dinlerken bu bir mucize dediğimiz. Bu olay da aynı o yaşanmış olaylardan. Şimdiki halini gören şaşıp kalıyor.

Doğduğunda yalnızca 275 gram olan ve yaşayamaz denilen parmak bebeğin mucizevi yaşam hikayesi

Amilia Taylor 275 gram ağırlıkla dünyaya gelen ve tüm dünyayı minicik boyutuyla hayrete düşüren mucize bir bebek.

Bu kadar minik bir prematüre bebeğin hayatta kalması ise annesinin doktorlara söylediği ufak bir yalanla gerçekleşti. Dünyanın en küçük bebeği olarak bilinene o mucize kız bebek artık oldukça sağlıklı

Dünya gündemine oturan Amilia Taylor dünyaya geldiğinde henüz 21 haftalıktı.

Minik kız çocuğunun bugün hala hayatta olmasının sebebi ise annesinin doktorlara bebeğinin 24 aylık olduğunu söylemesi.

Böylece doktrolar kürtaj limitini aştığını düşündükleri bebeği kurtarmak için her şeyi yaptı ve başardılar. Dünyanın en küçük bebeği hayata tutundu. Bebeğin annesi Sonya ise “Ona ilk baktığım andan itibaren yaşayacağını biliyordum” diyor. Doktorlar bebeğin gerçek yaşını ise 1 ay sonra anlamışlardı. 4 ay hastanede kaldıktan sonra normal hayata dönen Amilia Taylor bugün sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyor. Dünya gündemine oturan Amilia Taylor dünyaya geldiğinde henüz 21 haftalıktı. Minik kız çocuğunun bugün hala hayatta olmasının sebebi ise annesinin doktorlara bebeğinin 24 aylık olduğunu söylemesi.

Böylece doktrolar kürtaj limitini aştığını düşündükleri bebeği kurtarmak için her şeyi yaptı ve başardılar. Dünyanın en küçük bebeği hayata tutundu. Bebeğin annesi Sonya ise “Ona ilk baktığım andan itibaren yaşayacağını biliyordum” diyor.

Doktorlar bebeğin gerçek yaşını ise 1 ay sonra anlamışlardı. 4 ay hastanede kaldıktan sonra normal hayata dönen Amilia Taylor bugün sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyor.

Okul çağına gelen kızın tüm eğitim masrafları bir vakıf tarafından üstlenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP