DOLAR

32,5337

0.12%
EURO

34,8045

0.1%
ALTIN(gr)

2.471,59

0,39%
BİST 100

%
Yeni Yılın İlk Motorin Zammı Geliyor

Yeni Yılın İlk Motorin Zammı Geliyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada yeni yılın ilk zam haberi geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) yapmış olduğu açıklamasında motorin fiyatlarına zam yapılacağını bildirdi. eki, yeni yılda motorinin litre fiyatı ne kadar olacak? Açıklanan motorin zammına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Yeni Yılın İlk Motorin Zammı Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), yeni yılda zam haberi verdi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) yapmış olduğu açıklamasında motorin fiyatlarına zam yapılacağını bildirdi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada yeni yılın ilk zam haberi geldi. Peki, yeni yılda motorinin litre fiyatı ne kadar olacak? Açıklanan motorin zammına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz…

Motorine Zam

Yeni yılda birçok şeye zam gelirken, PÜİS’den de bir zam haberi geldi. Yeni yılın ilk motorin zammı ne kadar olacak? Araç sahiplerini üzecek haberi veren Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), motorine yapılacak zam ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında 7 kuruş ile 9 kuruş arasında bir zam uygulanacağını belirtti.

Yeni yılda araç sahiplerini üzecek ilk zam haberi geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, motorine yapılan zammın 6 Ocak 2018 itibari ile geçerli olacağı belirtilirken, yapılacak zam oranının ise 7 ile 9 kuruş arasında olacağı bildirildi.

Benzine de Zam Bekleniyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) ayrıca, 5 Ocak – 8 Ocak 2018 tarihleri arasında benzin grubuna da zam beklendiğini bildirdi.

PÜİS tarafından yapılan açıklamada ise; “06 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 7-9 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. 05-08 Ocak 2018 tarihlerinde benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir” açıklamasında bulunuldu.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP