Kredi Notuna Göre Kredi Veren Bankalar

Kredi Notuna Göre Kredi Veren Bankalar

Bankaların ilk dönemde sadece kredi notu başvurularını değerlendirmek amacı ile kullanmış olduğu kredi notu ortalaması günümüzde artık kredi faiz oranı belirlenmesinde de dikkate alınmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
Kredi Notuna Göre Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası Kredi Notuna Göre Kredi Kampanyası

Bayram kredisi kampanyası ile adından söz ettiren İş Bankası kredi notuna göre kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Kredi notu 1700 puan ve üzerinde olan kişilere daha uygun koşullarda kredi kullandıran banka hem daha kolay kredi onayı veriyor hem de daha düşük kredi faiz oranları ile kredi kullandırıyor.

Findeks kredi notuna göre kredi kampanası düzenleyen banka kredi faiz oranlarını yüzde 1,59 seviyesine çekiyor. Kredi notu daha düşük olan kişiler için ise İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,79 olarak uygulanıyor. Yani yüksek kredi notu ortalaması olan kişiler çok daha uygun koşullarda kredi kullanma fırsatı yakalıyor.

İNG Bank Kredi Notuna Göre Kredi Kampanyası

ING Bank KKB notuna göre kredi konusunda bu alanda hizmet veren ilk bankalardan biri olurken yüksek kredi notu ortalaması olan kişiler için kademeli olarak kredi faiz oranlarını düşürmektedir.

Findeks kredi notu 1850 ve üzeri olan kişiler için ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,49 olarak uygulanırken, kredi puanı 1800 ile 1849 arasında olanlar için 1,59 ve Findeks kredi skoru 1750 ile 1799 arasında olan kişiler için ise yüzde 1,69 olarak uygulanmaktadır. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP