Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İndirimli İhtiyaç Kredisi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İndirimli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İndirimli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Memurlara özel kredi veren bankalar arasında yer alan Halkbank kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası ile hem düşük faizli kredi kullanma imkanı sunuyor hem de düşük dosya masrafı ile acil nakit para desteği sağlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:24
Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İndirimli İhtiyaç Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank memur kredisi ile kamu çalışanlarına acil nakit para desteği sağlıyor.

Acil nakit paraya ihtiyacım var diyen kamu çalışanları için Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı seviyesini yüzde 2,66 ‘ya çekerken aynı zamanda Halkbank kredi dosya masrafı içinde sadece 50 lira tahsil ediyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank kredi başvurusu için Halkbank şubeleri üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru evrakları ile şahsen başvuru yapabileceğiniz gibi aynı zamanda Halkbank internet sitesi üzerinden de online kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Halkbank kredi hesaplama bölümünde yer alan başvuru butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkan ekranda sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurmanız halinde kredi başvurunuzu tamamlayarak kredi ön onayı alıyorsunuz. Ön onaylı kredi başvurusu için ise ardından şubelerden ilgili evrakları temin ederek başvurunuzu tamamlıyor ve kredi işleminizi tamamlıyorsunuz.

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alan Halkbank memur kredisi hesaplama örnekleri şu şekilde sıralanıyor;

36 Ay Vadeli 15 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Hesaplama

36 Ay Vadeli 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Bankaların güncel kredi faiz oranları, kredi ve kredi kartı kampanyaları, ekonomi ve finans dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek için sayfalarımızı ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz…

Android Mobil Uygulama İçin TIKLAYINIZ…

Facebook Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Twitter Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP