DOLAR

32,4984

0%
EURO

34,9885

-0.15%
ALTIN(gr)

2.436,48

0,02%
BİST 100

%
Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Açma ve Giriş

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Açma ve Giriş

Yapı kredi internet bankacılığına nereden girilir? Yapı Kredi internet bankacılığı şifresi almak için ne yapmalı? Yapı Kredi internet şubesinin sağladığı ayrıcalıklar neler? Tüm bu soruların cevaplarını sizin için derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Açma ve Giriş
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi internet şubesine giriş için ilk olarak internet bankacılığı hesabının açtırılması gereklidir. Yapı Kredi Bankası banka şubelerine kadar gitmeden internet üzerinden işlemlerin halledilebilmesi için internet bankacılığı uygulamasını müşterilerine sunuyor. Yapı Kredi internet bankacılığı açtırmak için ise banka şubelerine başvurulmalıdır. Yapı Kredi’den hesap açtıran kişiler bu işlemleri sırasında internet bankacılığı açtırmayı da talep edebilirler.

İnternet Bankacılığı İçin Nasıl Şifre Alınabilir?

Yapı Kredi internet bankacılığı şifresi almak için banka şubesine gidilebilir. Ancak internet üzerinden de şifre alma işleminin gerçekleştirilebilmesi mümkündür. Bunun için Yapı Kredi’nin internet sitesine girilmesi gerekiyor. Bankanın internet sitesinde Bireysel İnternet Şubesi sayfası bulunuyor. Bu sayfada da Şifre Al linki mevcuttur. Bu linki tıklayan kişiler TC kimlik numaralarını cep telefonu bilgilerini girerek kolay bir şekilde internet bankacılığı şifresi alabilirler.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı İle Hangi İşlemler Gerçekleştirilebilir?

Yapı Kredi internet bankacılığıyla yapılabilecek işlemlerden bir tanesi para transferleridir. Yapı Kredi, internet bankacılığı ile 500’e yakın bankacılık işleminin yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu işlemlerden birisi de havale, EFT gibi para transferleridir. Üstelik internet bankacılığı ile yapılan para transferlerinde banka müşterilerinden daha az işlem ücreti kesiyor. Bunun yanı sıra internet bankacılığı ile hesapların kontrol edilebilmesi de mümkündür. Hesaplar arası işlemlerin yanı sıra yeni hesap açılışları da internet bankacılığı sayesinde kolay bir şekilde yapılabiliyor. Yapı Kredi internet bankacılığı ile yapılabilecek tüm işlemler bankanın internet sitesinde mevcuttur. Bu işlemlerden de bazıları şu şekildedir:

  • Şifre işlemleri,
  • Kredi kartı fatura ödemesi,
  • Kredi başvuruları,
  • Döviz alım satımı.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığına Nereden Girilir?

Yapı Kredi internet bankacılığına girilebilecek yerler internetin olduğu tüm yerlerdir. İnternetin olduğu herhangi bir yerde internet bankacılığına girebilmek mümkündür. Tek yapılması gereken şey Yapı Kredi’nin internet sitesine girmek ve sağ üst köşede bulunan İnternet Şubesi linkini tıklamaktır. Bu linke tıklayan kişiler açılan ekranda bulunan TC kimlik ve internet şubesi şifresini yazarak internet bankacılığına girebilirler. Bu yöntem ile hem bireysel hem de kurumsal internet bankacılığının açılabilmesi mümkündür.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı İle Ne Zaman İşlem Yapılabilir?

Yapı Kredi internet bankacılığı ile yapılan işlemlerin saati günün her anıdır. Yapı Kredi Bankası pek çok bankacılık işlemlerini internet üzerinden 7 gün 24 saat boyunca yapılabilmesine olanak tanıyor. Örneğin hesap açmak ya da kapatmak isteyen kişiler bu işlemi diledikleri zaman yapabiliyor. Yine internet şubesi ile ihtiyaç kredisi başvurusu da 7/24 yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra havale işlemleri de günün her anı gerçekleştirilebilir. Ancak EFT yapan kişilerin paraları karşı tarafın hesabına mesai saatleri içerisinde aktarılır. Yapı Kredi Bankası müşterileri internet bankacılığı ile istedikleri zaman EFT talimatı verebilir. Şayet işlem saati geçmiş ise para bir sonraki mesai saatleri içerisinde karşı tarafın hesabına aktarılıyor.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığının Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Yapı Kredi internet şubesinin sağladığı ayrıcalıklar arasında uygun faiz seçenekleri sunması vardır. Yapı Kredi internet bankacılığını kullanan müşterilerine bazı ayrıcalıklar tanıyor. Örneğin vadeli hesap açmak isteyen kişiler bu hesaplarını internet şubesi aracılığıyla açarlarsa çok daha yüksek faiz imkanından yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra para transferlerinde de şubeye ve ATM’ye göre internet bankacılığından çok daha az işlem ücreti alınıyor. Ayrıca Yapı Kredi internet bankacılığını kullanan kişiler banka şubelerine kadar gitmeden işlemlerini halledebiliyor. Birçok bankacılık işlemi de internet bankacılığı ile günün her saatinde yapılabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP